pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ewt char ların askıda kalmasına alıstım ama bu farklı char hem askıda kaldı hemde dusmuyo ok a basıom yıne karsıma aynı yazı gelıo :( ne yapmam gerek rest mı atılmalı server a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bi bardak soguk su iç ama duzelmio :([signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 siteyemı soylıyım ?? yoksa gecermı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 siteye gold premium varken 3 gunumde yazdım ama gold premium bitti hala cwp yok :)[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 sımdıde vıldı k lofın failed hatasına dondu hayırlı olsun bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 biraz bekle server res yesın yada server 2 3 e gir duzelıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 2gündür benim karakterler de askıda kaldı. Server Dies ve LufersonCastle'a geçerken DC dedi, OK'e bastım ve hala giremiyorum :([signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 düzeliyor kardeş benimde çarşamba günü kaldı 1 gün askıda kaldı ama düzeliyor :[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Walla benim _motaro_ da kalmıştı öyle söyledim arkadaş a kick ledi server dan geçti xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Treador, 10 Eylül 2005 13:04 tarihinde demiş ki: bi bardak soguk su iç ama duzelmio :( Nerden biliyon açılmayacanı sıkıyon benim char 3 gün asılı kaldı ayrı ayrı zamanlarda açıldıı bişey olmaz kardeşşim açıllır ya[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :25k (güncelleyecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar