Kreese Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Zekeriya Beyaz: -Yolda arkadaşını gördü, ''oooooo İsmail nasılsın?'' dedi kucakladı öptü diyelim niyeti kötüyse orucun sevabı azalır. -Hmm , yani... sonra bi takım hareketler yapamya başladı çok komik yaf[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Evet ya, ben de izliyorum Atv'de. Tam açıcaktım konusunu, sen açtın iyi yaptın. Kadın sunucu da reklama girerken "Ooofffffff" diye bi ses çıkardı yarıldım. Adamla acayip kapışıyolar. Kocakarı tabir ettiğimiz bazı teyzeler de stüdyoda adamın her dediğine gülüyolar :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 dün akşam vardı bi program atvde.adam diyoki sende kitapsın bende kitabım evrende kitap :D[signature][hline]Archy Firestorm | R/N | Guild Wars KeshSincap | Priest | Knight Online Omerta
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 şarkı söylemeye başladı adam bende kapttım şimdi[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Süfer adam.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Vivid'de calismaya baslar yakinda[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 az önce ''Bazı insanlarımız zannımca akıllarını kaybetmişlerdir'' dedi[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?
Öne çıkan mesajlar