capital Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Level 40-49 arası ilkeli ve seviyeli oynamaya önem veren arkadaşlar. Klanımıza üye alınacaktır. İlgilenenler " www.gokturks.gen.tr/forum " adresin de alt klan kuralları ve başvuruları bölümüne bakabilirler.[signature][hline]Nick:istar_han Job:fire mage Nation:El-morad Server:Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben gelirdim ama benim lvl yetmio :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 93xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Aynen benimde yetmio lvl Sorry[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 61 %93 :D Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 sizin serverlar tutmuyor zaten :P benimde tutmuyor :P[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 63 Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez [Bu mesaj vktk tarafından 21 Ekim 2005 15:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar