DesPerado_4 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Arkadaşlar ben bilgisyarıma format atıcamda daha önce hiç format atmadım.Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.Bi qucik format bide ntfs mi ne öle bişi var galiba bnm istedigim tamamen ne var ne yok silsin en temizi hangsiyse onu atmak.Bide tarif ederseniz sevinirm nasıl atıcagımı ?[signature][hline]Sevinmek için sevmedik seni..ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ ULAN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 önce bios u açıyosun cd boot seçiyosun yada başlangışta ilk okun cak sürücü olarak ta geçebilir ordan cd sürücünü seçiyosun kaydet çık cd-rom a win xp cd sini tak kurulum ekranı çıktımı hdd biçimlendirme yi seçiyosun tam olarak ne yazdını hatırlamıyorum ama kurma değilde hard disk bölümünü seçiyosun orda silmek istediğin alanı seç sonrada sil silme işlemi çok kısa sürüyo, sonra sildiğin yeri tekrar seç ve biçimlendirmeyi seç yada direk xp kur mayı seç aynı yer çıkcak sana alan biçimlendirilmemiş biçimlendirelim mi gibisin den bişi dicek sen de biçimlen dir i seçcen ordan da ntfs yi seçiyosun ama sakın kısayı seçme en sağlamı tam olan dır tabi süresi epeyi artıyo, sonra gidip tv izle yada başka bişi yap bittimi de xp kurulumuna geçiyo zaten türkçe kullanıyosan hiç bi zorluk çekmezsin hadi sana kolay gelsin :P[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 qformat onermiyorum.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar