Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Linux-İnternet

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

okuldan laptop verdiler bize ama linux var aradım sordum silip xp yüklicem naparsınız dedim kampüste internete bağlanamassın dedi(wireless) peki iyi günler diyip kapattım..var mı bunun bi çaresi?[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum direk çalışmıyomuş bakıp bakmamayla alakalı değil[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
Sosyal ağlarda paylaş

wireless hakkında çok bilgim yok, yaptığım arkadaşın laptoptan okulda nete girmekti, onda da birşey yok zaten :) ama mantıken adamlar özellikle windows kullanıcıları girmesin demediği sürece (ya da sadece linux kullancıları girsin) ayarlarını düzfün yaptıysan girmesi lazım..[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer izmir ekonomideysen ,her ay kontroller oluyor,bilgisayarda ne yapıyorsun fln filan diye.her kontrolde silip linux ü tekrar yüklemekle uğraşabilecek misin peki?[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr...
severken kararlı sevilirken yeterli ol
her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol

[Bu mesaj tipitip tarafından 18 Ekim 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Crane, 18 Ekim 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
Lissanssiz Windows kurulu bilgisayarlardan okulun agina dahil olamazsin gibi birsey demis olmasin? Bizim okulda boyle mesela..
evet öyleymiş.[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...