Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 okuldan laptop verdiler bize ama linux var aradım sordum silip xp yüklicem naparsınız dedim kampüste internete bağlanamassın dedi(wireless) peki iyi günler diyip kapattım..var mı bunun bi çaresi?[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 sen yine de bir dene, linux olup olmadığını kontrol etmezler bence.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bilmiyorum direk çalışmıyomuş bakıp bakmamayla alakalı değil[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 wireless hakkında çok bilgim yok, yaptığım arkadaşın laptoptan okulda nete girmekti, onda da birşey yok zaten :) ama mantıken adamlar özellikle windows kullanıcıları girmesin demediği sürece (ya da sadece linux kullancıları girsin) ayarlarını düzfün yaptıysan girmesi lazım..[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Yoktur öyle bişey. Ben bile yapmam öyle bişey :) Ha nedir, Windows la taklalar atarak bağlanırsın, Linuxla takla atmazsın. Tek fark bu.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. VT | VTDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
microCosmo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ehaeh sharky tamamen objektif bakmışsın olaya :)[signature][hline]Pixxor - BEDAVA ResimHosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Lissanssiz Windows kurulu bilgisayarlardan okulun agina dahil olamazsin gibi birsey demis olmasin? Bizim okulda boyle mesela..[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Eğer izmir ekonomideysen ,her ay kontroller oluyor,bilgisayarda ne yapıyorsun fln filan diye.her kontrolde silip linux ü tekrar yüklemekle uğraşabilecek misin peki?[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol [Bu mesaj tipitip tarafından 18 Ekim 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
microCosmo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ya çok merak ettim bu laptop veren okullar nedir ya..yan güya ben çok para verdiğimi sanırdım okula okul hala ağlıyo paramız yok diye (özel okul) ama gel gör ki millete laptop veriolar ya..[signature][hline]Pixxor - BEDAVA ResimHosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 hangi ozel universite agliyor pardon? windows yuklu bi laptop gotur. baglanmaya calis. baglanirsan, format atarsin. olmazsa bosu bosuna format atmamis olursun.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Crane, 18 Ekim 2005 19:37 tarihinde demiş ki: Lissanssiz Windows kurulu bilgisayarlardan okulun agina dahil olamazsin gibi birsey demis olmasin? Bizim okulda boyle mesela.. evet öyleymiş.[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 wireless'a baglanmanizi isletim sistemini kontrol edip engelleyemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hani alakasız olcak ama yeni baslık acmıyım dedim linux hakkında sorularım var :) yardım edebilecek varsa öms yada msn bir sekilde konussak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: sharky, 18 Ekim 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Yoktur öyle bişey. Ben bile yapmam öyle bişey :) Ha nedir, Windows la taklalar atarak bağlanırsın, Linuxla takla atmazsın. Tek fark bu. :D [Bu mesaj Angelfire tarafından 20 Ekim 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Whitehaven, nedir sorular ac bi topic devam edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar