Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Linux-İnternet

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
okuldan laptop verdiler bize ama linux var aradım sordum silip xp yüklicem naparsınız dedim kampüste internete bağlanamassın dedi(wireless) peki iyi günler diyip kapattım..var mı bunun bi çaresi?[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Mesaj tarihi:
bilmiyorum direk çalışmıyomuş bakıp bakmamayla alakalı değil[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
Mesaj tarihi:
wireless hakkında çok bilgim yok, yaptığım arkadaşın laptoptan okulda nete girmekti, onda da birşey yok zaten :) ama mantıken adamlar özellikle windows kullanıcıları girmesin demediği sürece (ya da sadece linux kullancıları girsin) ayarlarını düzfün yaptıysan girmesi lazım..[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Mesaj tarihi:
Yoktur öyle bişey. Ben bile yapmam öyle bişey :) Ha nedir, Windows la taklalar atarak bağlanırsın, Linuxla takla atmazsın. Tek fark bu.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
VT | VTDS

Mesaj tarihi:
Eğer izmir ekonomideysen ,her ay kontroller oluyor,bilgisayarda ne yapıyorsun fln filan diye.her kontrolde silip linux ü tekrar yüklemekle uğraşabilecek misin peki?[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr...
severken kararlı sevilirken yeterli ol
her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol

[Bu mesaj tipitip tarafından 18 Ekim 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hangi ozel universite agliyor pardon?

windows yuklu bi laptop gotur. baglanmaya calis. baglanirsan, format atarsin. olmazsa bosu bosuna format atmamis olursun.[signature][hline]Tulahr
Mesaj tarihi:
said:
Crane, 18 Ekim 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
Lissanssiz Windows kurulu bilgisayarlardan okulun agina dahil olamazsin gibi birsey demis olmasin? Bizim okulda boyle mesela..
evet öyleymiş.[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
Mesaj tarihi:
said:
sharky, 18 Ekim 2005 18:29 tarihinde demiş ki:
Yoktur öyle bişey. Ben bile yapmam öyle bişey :) Ha nedir, Windows la taklalar atarak bağlanırsın, Linuxla takla atmazsın. Tek fark bu.
:D

[Bu mesaj Angelfire tarafından 20 Ekim 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...