EvolutionX Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Human dan orc a nasıl geçebiliriz... GmLerle bağlantı kuramıyoruz.. ne teklif edersiniz yani ne yapmalıyız ?? Humandan sıkıldım oyunu bırakacağım ama biraz da Karus takılalım dimi yani :D Şimdiden teşekkürler... Nothing İmpossible... inancıyla.. :P[signature][hline]Nick : EvolutionX Server : Ares Clan : yok şuan,ama teklifler değerlendirilir. :) Lvl : 6x (Mage) Np : xxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Arama yapsandın bulurdun bu konuyu ben daha önce açmıştım konuya geleyim ( 1- Irk değiştirme artık yapılmıyor diye biliyorum. 2- Para karşılığı olabilir 3- Sağlam bi tanıdık vasıtası ile olabilir 4- Gm ile konuşma para karşılığına tabi olabilir 5- GM ile konuşsan bile nasıl olacağı şaibeli(Bakınız: "deyiştirmek" ) )(Alıntıdır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvolutionX Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 yok bulamadım... Gm tanıdığı bırak iletişim kuramıyoruz... para olayı da yok sanırım[signature][hline]Nick : EvolutionX Server : Ares Clan : yok şuan,ama teklifler değerlendirilir. :) Lvl : 6x (Mage) Np : xxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bi ara 2000 mi 2500 kc alıp nation deişebiliodun ama sanırım sonradan bu uygulama iptal edildi artık nation deişimi yok die duydum en son..[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 olmuyo artık....Eskiden 2000kc ile değiştirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar