-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Please resubmit a better description of the problem you are having so we can better assist you. Thank you for contacting KOL Support. burda ne diyor ya gm e msj atmıştım bunu atmış ne demek
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ne yazmıştın sen bunlara?[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Yumurta sana dokunuyorsa,sende git tavuga dokun.
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 daha iyi bir şekilde açıklamanı istemiş :) bu arada dün saat16 gibi oyuna girdim, DC oldum ve hala girmiyor?[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 yaf item aldım gerci pati ye msj atım birisi bende var ne ararsan felan nese aldık itemleri 3 ay sora dupe die banladılar bende msj attım siteden dupe yabmadım yabmayıda bilmedigimi ve trade ve merchant an aldıgımı felan söledim...
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 çevirisi: lütfen tekrardan bi gönderirseniz probleminizi biz de size ii bi şekilde yardımcı olmaya çalışırız dio. teşşekürler KO bilmemnesiylen iletişim kurduuunuz için. daha kibarcası : biz türklerin ne demek istediklerini anlamak istemioruz. teşk. ederiz bizlen kontak kurduunuz için.[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN mesleği : hiıl wermek
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bu otomatik bir mesaj. Herkese aynısını yolluyorlar. Bende bir sorunu yazmıştım. 2 veya 3 ay sonra bana bu mesajı yollamışlardı.[signature][hline]Server: Diez1 ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 55 Np: Bu kadar oynak olmasa yazacaktım ama...
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 yani cevap wermiş olmak için cevap wermiş oluyolar[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN mesleği : hiıl wermek
Öne çıkan mesajlar