-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Please resubmit a better description of the problem you are having so we can better assist you. Thank you for contacting KOL Support. burda ne diyor ya gm e msj atmıştım bunu atmış ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ne yazmıştın sen bunlara?[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Yumurta sana dokunuyorsa,sende git tavuga dokun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 daha iyi bir şekilde açıklamanı istemiş :) bu arada dün saat16 gibi oyuna girdim, DC oldum ve hala girmiyor?[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 yaf item aldım gerci pati ye msj atım birisi bende var ne ararsan felan nese aldık itemleri 3 ay sora dupe die banladılar bende msj attım siteden dupe yabmadım yabmayıda bilmedigimi ve trade ve merchant an aldıgımı felan söledim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 çevirisi: lütfen tekrardan bi gönderirseniz probleminizi biz de size ii bi şekilde yardımcı olmaya çalışırız dio. teşşekürler KO bilmemnesiylen iletişim kurduuunuz için. daha kibarcası : biz türklerin ne demek istediklerini anlamak istemioruz. teşk. ederiz bizlen kontak kurduunuz için.[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN mesleği : hiıl wermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bu otomatik bir mesaj. Herkese aynısını yolluyorlar. Bende bir sorunu yazmıştım. 2 veya 3 ay sonra bana bu mesajı yollamışlardı.[signature][hline]Server: Diez1 ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 55 Np: Bu kadar oynak olmasa yazacaktım ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 yani cevap wermiş olmak için cevap wermiş oluyolar[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN mesleği : hiıl wermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar