EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 dark şu evleri fiyatlandırırmısın 8x8 - yew 9x11 - (lower to covetous)minoc 8x7 - upper to covetous(near to sea) atl
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Olm haber versenize 2-3 gun onceden, acardim accountu. 3 runebook dolusu dusecek tower ve old smith house markliydi ( large marble kadar tabani olan ). Tabi hepsi feluccaydi, neyse yazik olmus.
khellendros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Selam arkadaslar eve yeni geldim de acaba yer kalmısmıdır bildiginiz yerler var mı acaba? (arandım biraz ama tık yok)
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Foxx, Benimle irtibat kurar mısın acilen. ICQ ya da PM ile... Sevgiler,[hline]Avaturk
JeanPaul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Quick loot super !!!!!!!! :) Olunce hemen kendi cesedini loot ediyorsun. Cok iyi ! Ama heyecan biraz daha gitti artik ! Eskiden cesedindeki esyalari almak icin bayagi bir hirpalanirdin, tekrar olurdun filan. Simdi tek click ! :P Ev isi bitmistir. Isim olmaz artik :) Zaten daha phase 3 aktif olmadi. bod book isine bakicam :)[hline]Ride to live, Live to ride...
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: JeanPaul, 30 July 2003 22:35 tarihinde demiş ki: Quick loot super !!!!!!!! :) Olunce hemen kendi cesedini loot ediyorsun. Cok iyi ! Vallahi açıkçası ben pek de ölmediğim için bilemiyorum ama bence de güzel olmuş. Sevgiler,[hline]Avaturk
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 2 rune book spot da bende atl den.[hline]Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran
Öne çıkan mesajlar