EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 dark şu evleri fiyatlandırırmısın 8x8 - yew 9x11 - (lower to covetous)minoc 8x7 - upper to covetous(near to sea) atl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Olm haber versenize 2-3 gun onceden, acardim accountu. 3 runebook dolusu dusecek tower ve old smith house markliydi ( large marble kadar tabani olan ). Tabi hepsi feluccaydi, neyse yazik olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khellendros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Selam arkadaslar eve yeni geldim de acaba yer kalmısmıdır bildiginiz yerler var mı acaba? (arandım biraz ama tık yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Foxx, Benimle irtibat kurar mısın acilen. ICQ ya da PM ile... Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Quick loot super !!!!!!!! :) Olunce hemen kendi cesedini loot ediyorsun. Cok iyi ! Ama heyecan biraz daha gitti artik ! Eskiden cesedindeki esyalari almak icin bayagi bir hirpalanirdin, tekrar olurdun filan. Simdi tek click ! :P Ev isi bitmistir. Isim olmaz artik :) Zaten daha phase 3 aktif olmadi. bod book isine bakicam :)[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 bod ne bod book ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: JeanPaul, 30 July 2003 22:35 tarihinde demiş ki: Quick loot super !!!!!!!! :) Olunce hemen kendi cesedini loot ediyorsun. Cok iyi ! Vallahi açıkçası ben pek de ölmediğim için bilemiyorum ama bence de güzel olmuş. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 2 rune book spot da bende atl den.[hline]Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar