Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Arkadaşlar, Bugün Publish 19 gelecek ve malum bizim de birtakım şeyler yapmamız gerekiyor. Bu nedenle de herkesin öncelikle ev için yerler marklamasını isteyeceğim. Özellikle Trammel ve Felucia'da kapalı accountların evleri düşeceğinden, bildiğiniz evlerin önünde sote yatmak gerekecek (Ah keşke Foxx olsa da eskisi gibi hazırlık yapılsa). Bunun yanında herkesin Malas'da açılacak olan yerlerde iyi yerleri marklayıp, kasalarına para yapıp en büyüklerden evleri dikmeleri gerekiyor. Bu nedenle bu forum altında "Lütfen Tecrübeli Playerlar" bir şekilde birlik olup görev dağılımı yapalım. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Yaparız yapmasınada baya bi kalabalık olucak etraf ben simdiden mark'a başlıyorum[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 http://update.uo.com/design_446.html Buna bir bakmanızı rica edeceğim. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 3. kez hazırlanalım bakalım lol kesin göçer bu kez herhalde :P bende marklı yerler var foxla falan marklamıştık paylaşırız onları olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 runebook hazir benim 5 aydir ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Dark, Atlantic Book'unu bize verirsen biz de senin bulduğun "güzide" yerleri bir şekilde "ev"lendirmiş oluruz. Sen Europa'dakileri nasılsa evlendireceksindir :) Şaka bir yana dediğimde ciddiyim :) Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Dark bu arada konu sapıcak ama golden skull'a gidelim bugun geci parryde nerflenicek simdi ama denemekte fayda var[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 abi bugün ev olayını halledelim sonra gideriz ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 BOD Book gördüm ben??????? Public 19 çıktı mı ki? Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 evet çıktı tabi :) ben de bu topic'i açtığına göre biliyorsundur sandım, ben takır takır bod book yapıyorum, ev için de yer bakmaya çıkmak gerek artık[hline]Ivy --> BS/Atlantic Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 bod book ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 tamam içine bood koyuyormuşsun bi önemi yok :P ev dikicem ben evv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 guild isimleri snn deki gibi olmuş ne hoş.[hline]huh Sardok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 arkadaşlar, acc.ları aktif olmayan playerların evlerinin idoc olacağı tarzında bir açıklama yok, bu ileride getirilecek bir yenilik. şimdilik sadece yürürken üstünden geçemediğiniz, yönünüzü değiştirmek zorunda kaldığınız bazı itemların (örneğin çalılıklar) yürüyüşü engellemeyeceği, ve buna bağlı olarak da üstlerine ev kurulabileceği duyurulmuş. EagleEye, bod bookun ne olduğunu ben açıklayana kadar sen olayı çözmüşsün :)[hline]Ivy --> BS/Atlantic Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 su calılıkların uzerınden gecme muhabbetıne cok sevındım, daha guzel bır haber olamazdı.[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 çalılıklardan geçiliyor aynı zamanda oralara ev dikilebiliyor 3 tane diktim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 ben bi tane dikebildim, onu da herifin biriyle ortak diktik. adamın accountu yokmuş ev koycak ehe. evi diktikten sonra free regcode olayını anlatınca baya bi küfretmiştir heralde bana hehe. keşke vaktim olsa da biraz ben de yer arasam.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 nerelerde bosyer var soyleyinde bizde dikelim bitane ufak ew ewsiz turk kalmasın bir ewim bile yok anlıyormusun:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 9*9 Bir ev dikebildim Yew Trammel'de. Gate'e de yakın. Tam satacaktım ki adam kız arkadaşıma sorayım falan dedi.... Bu arada 7*7 evleri 150K'ya satmaya başladılar bu Amerikalı'lar. Bence iyi para kazanmak için biraz bekleyeceğiz. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 fel trinsicte moongate'in iki ekran uzağında 7x7 koyduk, 500k (tahmini satış fiyatının yarısı) aldım. kazık mı yedim acaba?[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 500K'ya mı sattın? 150K'ya Brit bankta sattılar Zed. Hem de kaç tane.... Ben "Selling 9*9......" diyorum adamlar how much diyorlar, ne diyeyim 3,5 m denmez ki şimdi :P İyi satmışsın bence... Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 lol kazik yemissin zed eger 2 ekran gercekten 2 ekransa. yani orasi 2 ay onceki gibiyse 2 mil ederdi o ev. goodness maalesef runebooku veremem cunku accountum kapali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Dark'cığım bir süre beklesek eski piyasaya dönecek. Dharma'nın dediği gibi nasıl olsa açıklama gelmedi idoc ve yeni yerler hakkında (Malas'daki falan). O nedenle de evleri elde tutmak çok daha iyi olacak diye düşünüyorum. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 500k'ya satmadım, adam yeri gösterdi ben diktim, sonra da konuştuk, bunun değeri olsa olsa 1mildir dedik ve ben 500k istedim. ama adam ilk başta bana sadece ev koyma masrafı olarak 30k önerdiği için kuşkulandım. neyse, 500k bana yeterli. yer arayıp bulamazken iki tane thorn sattığım adamdan böyle bi hediye geldi varsayıyorum.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 kucuk evlerin fiyati oynamaz artik cok, cunku placerlar var, surekli kucuk evler dikip ellerinde bekletmemek icin ucuz fiyatlara satiyolar. kaldi ki malas geldi ve swg vs. nedeniyle uo nufusunun azalmasi yuzunden cogu insan ev sahibi oldu. kucuk evlere eskisi kadar ragbet yok. phase 3 cok minimal bi kriter bunlarin yaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar