Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Publish 19 Bugün

Goodness

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar,

Bugün Publish 19 gelecek ve malum bizim de birtakım şeyler yapmamız gerekiyor. Bu nedenle de herkesin öncelikle ev için yerler marklamasını isteyeceğim. Özellikle Trammel ve Felucia'da kapalı accountların evleri düşeceğinden, bildiğiniz evlerin önünde sote yatmak gerekecek (Ah keşke Foxx olsa da eskisi gibi hazırlık yapılsa).

Bunun yanında herkesin Malas'da açılacak olan yerlerde iyi yerleri marklayıp, kasalarına para yapıp en büyüklerden evleri dikmeleri gerekiyor. Bu nedenle bu forum altında "Lütfen Tecrübeli Playerlar" bir şekilde birlik olup görev dağılımı yapalım.

Sevgiler,[hline]Avaturk
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar, acc.ları aktif olmayan playerların evlerinin idoc olacağı tarzında bir açıklama yok, bu ileride getirilecek bir yenilik. şimdilik sadece yürürken üstünden geçemediğiniz, yönünüzü değiştirmek zorunda kaldığınız bazı itemların (örneğin çalılıklar) yürüyüşü engellemeyeceği, ve buna bağlı olarak da üstlerine ev kurulabileceği duyurulmuş.
EagleEye, bod bookun ne olduğunu ben açıklayana kadar sen olayı çözmüşsün :)[hline]Ivy --> BS/Atlantic
Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic
Sosyal ağlarda paylaş

500k'ya satmadım, adam yeri gösterdi ben diktim, sonra da konuştuk, bunun değeri olsa olsa 1mildir dedik ve ben 500k istedim.

ama adam ilk başta bana sadece ev koyma masrafı olarak 30k önerdiği için kuşkulandım. neyse, 500k bana yeterli. yer arayıp bulamazken iki tane thorn sattığım adamdan böyle bi hediye geldi varsayıyorum.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

kucuk evlerin fiyati oynamaz artik cok, cunku placerlar var, surekli kucuk evler dikip ellerinde bekletmemek icin ucuz fiyatlara satiyolar. kaldi ki malas geldi ve swg vs. nedeniyle uo nufusunun azalmasi yuzunden cogu insan ev sahibi oldu. kucuk evlere eskisi kadar ragbet yok. phase 3 cok minimal bi kriter bunlarin yaninda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...