ItemList Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Sunucu Güncellemeleri ve Yeni Türk GM'ler - 10/20/2005 Sunucularımızda yapılacak ağ güncellemeleri sebebi ile Salı saat 24:00 ile 13:00 arası hizmet kesintisi olucaktir Kesinti için simdiden özür dileriz. Premium üyelerimizin hesaplarina extra bir gün ek süre eklenecektir. En kısa süre türkçe konuşan GM'ler hizmetinizde olacaktır. En kısa süre türkçe konuşan GM'ler hizmetinizde olacaktır. Şu an bir adet Türk GM'imiz olmasına karsın en kısa sürede bu sayı arttırılacaktır. Küfür kesinlikle tölarans gösterilmicek bir konudur. Yeni eklediğimiz türkçe kuralları okumanizi tavsiye ederiz. Yeni forumlarımızda Türkçe bölümü ve türk yöneticlerimiz olacaktir. Sorunlarınızı ve problemlerinizi bu alanda kolayca çözebileceksiniz. Amacım Offical sitede gördümde daha gören varmı? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben gm lik için 25 000 $ yatıran ve beramus ile chyber in gm'i veya admin herneyse olan birini biliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 25 000 $ höö yani :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SUBZERO Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bu şimdi şaka mı gerçek mi ?[signature][hline]Kahrolsun Kempire / Kompire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 gerçek oficall siteden okuyabilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 cidi ciddi gerçek türk gm olduğunu biliyorum ama tanışmışlığım yok tabi...[signature][hline]SG [Bu mesaj LordSevo tarafından 21 Ekim 2005 11:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar