Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

THERMALTAKE VA7000BWA Kasası olan?

Picci

Öne çıkan mesajlar

Karakteristik THERMALTAKE VA7000BWA SHARK SİYAH PENCERELİ
Renk SİYAH
Fan Sayısı 2 Adet 12cm
Power Dahil değil
Pencere/Işık VAR/VAR
3.5"Yuva 7 Adet(5 Gizli)
5.25" Yuva 5 Adet
USB / Ses Çıkışı Var/Var - Dual USB2.0, IEEE1394 Firewire, audio & speaker ports
Kasa Tipi Full Tower Chassis
Ek Özellikler Ebatları : 540 x 205 x 500 mm
Ağırlık : 6.8kg
Genişletme Slotları : 7 Adet
Işıklı fan

Ses çıkarıyormu, çok ısınıyormu? verilen 133 + Kdv ye deyiyormu?

Sosyal ağlarda paylaş

v5000d var bende daha yenı aldım ılk bunu dusunuyordum sonra damıer serısıne dondum

kasa ısınmıyor kesınlıkle thermaltake ın kalıtesı o zaten yanı elınızdekı ayakkabı kutusundan bozma kasalara benzemez thermaltake

benım aldıgım versıyonda hardcano sogutma sıstemı takılı fabrıka cıkıs fılan lcd sıcaklık gostergelerı ve fan ayarı fılan var ve kasa ısınmıyor kesınlıkle ama cok gurultu yapıyor 11 fan var makınada halıyle yapıcak eheh

ama yukardakı model oyle aman aman gurultu yapmaz ama damıer serısı kadarda sogutma bekleme bundan sonucta bunda 2 tane standart kasa fanı var cancanlı fılan ama damıerle kıyaslanmaz performans olarak[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

bende var aynısından inanılmaz soğutuyo yani önünden soğuk hava çıkıyo resmen buz gibi klima gibi yani. Sesi çok rahatsız etmiyor ama normalden birazcık çok azıcık fazla ama kesinlikle inanılmaz bir kasa. muhteşem Işığı kapatınca oda masmavi aydınlanıyo =) ölyle böyle değil süfer =)[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0
Sosyal ağlarda paylaş

Bende var gayet memnunum cok guzel sogutuyor tek sorun gece bilgisayar acikken gurultusunden yatamiyorum(Yanlis anlasilmasin abarti bir gurultu cikarmiyor) =P ayrica o isiklar cok guzel gozukuyor sanirim onlarin rengini felan degistirebilirsin hatta ben o mavi isigin yanina kirmizi eklemeyi dusunuyorum bir mavi bir kirmizi yanacak kasa daha da guzel olacak =P
Sosyal ağlarda paylaş

Geç yazmıştım mesajı yorgundumda bölüme yanlış tıklamışım :)

Benim istediğim şöyle nerdeyse hiç ses çıkarmayacak ve güzel görünüşlü bir kasa 100 dolara kadarda ödeyeceğim.Bu kasa bana onu sağlayacak gibime geldi.

Önerisi olan varsa abi şu kasayı al 3 ay sonra bile süpürge gibi ses duymazsın gibilerinde buraya kasa adını yazarsa çok sevinirim.[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede.
Sosyal ağlarda paylaş

Sessizlik konusunda Sana ben http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?Product_ID=G0350kasayı öneriyorum.Beraberinde Seasonic/ARCTIC yapımı çok kaliteli bir psu geliyor.

Eğer psu suz bir kasa beğenir de, psu da kararsız kalırsan sana enermax marka psuları şiddetle tavsiye ederim en kalitelierindendir.

Bunun haricinde ortalamanın üstünde olan Enermax marka kasalar ve dünyanın en iyi kasalarını üreten Silverstone marka kasalarada parana kıyabileceksen bir göz atmanı tavsiye ederim.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Sosyal ağlarda paylaş

Thermaltake v2000a var bende valla buda guzel kasa hiç ısınmıo en fazla 37 derece oldu şuana kadar en soguk 30 derece fln gozukuo valla baya guzel ve az ses cıkarıo yani ole baş agritcak kadar deil :D[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 100 küsür dolar vermişken ses duymak istemiyorum, sizde baş ağrıtıcı değil vs. vs. yazıyorsunuz sonuçta hiçbir kasa aşırı derece ses çıkarmayacak yani baş ağrıtmayan bir gürültü için 130 dolar vereceğime normal bir kasa tercih ederim.

Yukardaki kasayı alacam ama alamadım daha düzgün bir yorum.Alma bu fiyata bunu alabilirsin daha iyi daha sessiz veya al bu kasa güzel sessiz tarzı bir yorum bulamadım birtürlü yaw[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende yeni konu açmak istemedim burda sorayım:
PCnet dergisinde xoxide storm diye bi kasa gördüm çok güzel bişey ama türkiye'de olup olmadığını bulamadım.5 adet fanı var arkada 2 devasa fan var ve üzerindeki sensor sayesinde kasa içindeki ısıyı ölçerek fanların devrini ona göre ayarlıyor.fiyatıda çok uygun 60$ civarı.
Bunu tr de nerde bulabilirim acaba?[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)

NMN
Sosyal ağlarda paylaş

turkıyede temsılcısı yoksa bulamassı namrkayı nette arat varsa avrdır yoksa yoktur

mılelt 30 derece ıı demıste benım kasa ıcı sıcaklık 18 derece su anda ıslemcı 34 ekran kartı 27 guney koprusu ıse 38 eheh[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

@DiadanLocke o marka türkiyede yok bakabileceğin siteler eksen, mavibilgisayar, gigatek, dijitalcenter ve firebal en azından benim bildiğim bunlar.

@Pici
1.100 dolar verebilecek iken, 130$da biraz zorlarsan verebilirsin.
2.Thermaltakein bir çok kasası sessizlik açısından çok da iyi değildir.Shark serisi "sessiz değildir" , ortalamanın aşağısında bir ses çıkartır.
3.Benim sana önerdiğim kasayı, bizzat arkadaşımda gördüm/test ettik.Ürünün kendi iddiasıda zaten SESSİZLİK.
Gerekli bilgileri zaten sitesinde var. Arctic Cooling Silentium T2
4.Yine sana önerdiğim kasada, beraberinde çok kaliteli bir psu geliyor.Sanırım kaliteli bir psu nun önemini bilmiyorsun.Ayrıca almak istediğin Tt Shark kasa psu suz geliyor yani biride ekstradan psu ya para ödemen gerekicek.
5.Sessizlik istiyorsan 100$ civarına bulabileceğin kasa modeli bana sorarsan yok.
6.Nasıl bu kadar çok biliyorum, arkadaşlarımdaki kasalar + kendi kullandığım kasalar ve şu son 2 aydır yaptığım kasa araştırmaları.
7.Eğerki 100$ bütçesi seni aşıyorsa o zaman yapacağın kalite bakımından ortalama bir kasa alıp(aopen veya feel) içine senin kendin sessiz fan ve bilimum parça alıp sessizleştirmen olur.

Edit:Ayrıca sessizlik sadece kasa almak ile giderilebilecek basit bir olay değil psu larda bir miktar ses çıkartır.Kaliteli psu üreticilerinin(fsp, enermax, silverstone, coolermaster) modelleri oldukça sessiz ancak tamamen sessiz bir psu istiyorsan fansız psu lara bakmalısın.Buda sağlam para demek oluyor hatırlatayım.Tagan marka psu lara iyi diyenler var ben tavsiye etmiyorum.Bana kalırsa en iyi Fiyat/Performanslı psu FSP 500W Bluestorm.

Edit2:Son bi ekleme yapmak istedim, kötü kasa sistem yakmaz ama kötü psu yakar.Alıcağın psu nun kaliteli olmasına çok dikkat et, unutmaki bütün parçalarını bu psu ya emanet ediceksin.

[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...

[Bu mesaj Arloth tarafından 20 Ekim 2005 09:34 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Arloth tarafından 20 Ekim 2005 09:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Zalmana haksızlık etmeyeyim, zalmanda çok kaliteli bir psu üreticisidir unutmuşum :).

Sistemine kaç watt psu gerektiğini bu siteden hesaplayabilirsin http://www.extreme.outervision.com/index.jsp[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
Sosyal ağlarda paylaş

Arctic Cooling Silentium T2 yi inceledim belliki adamlar tam sessizlik üzerine odaklanmışlar aslında bu kasa tam benim aradığım bir kasa fiyatınıda vermeye hazırım fakat almışken neonlu mavi ışıklı , yan tarafı şeffaf vs. almak istiyorum daha doğrusu 130 dolarlara çıkmışken umarım anlatabilmişimdir.

Bunun için 3x fanı olan tahminimce bana güzel bir sessizlik sağlayacak

Tsunami Aluminum Case Series den almayı düşünüyorum gene thermaltake incelemek için:

http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/bwa/bwa.htm

Ne düşünüyorsunuz sessizmidir ?

[Bu mesaj Picci tarafından 20 Ekim 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sessiz olup, olmadığını bilmiyorum ama donanimhaber.com veya pclabs.gen.tr deki üylere sorabilirsin.

Yine bir tavsiyede bulunucam ben olsam kasa alırken neonlu, camlı olmasına fazla önem göstermezdim bunlar sadece görsellik katar.Önemli olan kasanın az gürültü çıkarması, iyi soğutması, kullanışlı ve sağlam/montajı kolay olması yoksa gerisi palavra.

Psu suz düşündüğün her kasaya, birde psu eklemen gerekicek buda bütçeni aşacak.Bak eğer öncelikle sessiz ve soğutması iyi olan bir kasa istiyorsan ve 100 - 130$a kadar zar zor çıkabiliyorsan benim sana tavsiyem alıcağın kasada psununda beraber gelmesi ama sakın her gördüğün psulu kasaya kalite açısından iyidir diye bakma örnek:hurricane feelII, kasa ile beraber gelen psu hem dandik hemde gerçek 550w değil.Marka kasalarda pahalı sen şu modellere bak Aopen H600B, Asus Ta-250, Coolermaster Centuron5, Cavalier ve Arctic Cooling Silentium T2.

bu fiyat aralığında alabileceğin hem psu su kaliteli ve beraberinde gelen hemde sessiz/soğutması iyi olan kasa Arctic Cooling Silentium T2 dır diyerek son kez belirtiyorum.Bu konuyada son mesajım.Şimdiden hayırlısı olsun, umarım yardımcı olabilmişimdir.
[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...

[Bu mesaj Arloth tarafından 21 Ekim 2005 09:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...