DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 sizinde warmıdır öle içinizde kalan şeyler söleyemediğiniz birilerine karşı içinizde çırpınan kuşu ister istememez bastırdığınız zamanlar oluyor mu merak ettim ben bi örnek wereyim mesela benim ilk din dersimde (6. sınıftı hatırladığım kadarı) öğretmen bi soru sormuştu ilk peygamber kimdir diye ben içimden geçirdim ilk insan ilk peygamberdi diye baktım kimse bulamıyo ama çok basit bişey ben mi yanılıyorum dedim kendi içimde çelişki ye düştüm derken hoca söledi hz.adem mesela bunu ben bilmiştim ama söliyemedim ya o günden beri içimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ne kadar hoş da galiba yanliş araliktan donmuşsun bunun yeri garbage[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. [Bu mesaj dory tarafından 18 Ekim 2005 08:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ntxsoft Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 benimde tam hatırlamıyorum 2-3 tü galiba ilkokul!! hoca bir soru sormuştu onun yanıtı ben söylecektim ama cesaret edemedim. sorunun cevabı "tarla". evet artık söyledim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 İlkokul 2 deyken sınıf öğretmeni kafama kitap atmıştı bende eğilmiştim ve kitap duvara çarpmıştı o zamandan beri hep hocaya UAHAUHA Nası ıskaladın salak demek istemişimdir ama içimde kaldı[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. Murk, 13 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Heh CPU için davlumbaz yapmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Hayatta bir çok şeyi taktığım için nefret ediyorum. umrumda değil hiçbirşey.![signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Villians, 18 Ekim 2005 21:10 tarihinde demiş ki: Hayatta bir çok şeyi taktığım için nefret ediyorum. umrumda değil hiçbirşey.! o da güzel :)[signature][hline]Server : Diez Nick : DEWIL_MAC_CRY Clan : LasomrA Job : Blade Master Lvl : 6x np : en son 27k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bunun yeri garbage..forumda aşada ll ll ll / '' :)[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 içimden geleni söyledim sadece[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxkin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Polislik sınavında kekeme olduğum için(psikolojik) mezun olduğum üniversiyteyi söyleyememiştim heyecandan... İşsizim...[signature][hline]KINOVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bnm lisede psikopat bı ıngılızce hocam vardi kadın menepozluk deli bişey hep içimden derin derin şeyler geçiodu söyleyemediim burdada sölemem :D[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Benimde içimde kalan bısı var gecen seen okuldan mezun olmadan once benim sevgilimle aramı harika bi şekılde bozan fizik hocası Muhammed i bi guzel dovmek ısteodum hemde şole odunla eşşekte sudan gelene kadar ama olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
husso Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 walla bnm kiz eski kiz arkima solemek istetedigim baya sey war ama yazamam buraya bannlarla :( kotu kiz nolacak.. :D ama solicem onada dogum gunumde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Villians, 18 Ekim 2005 21:10 tarihinde demiş ki: Hayatta bir çok şeyi taktığım için nefret ediyorum. umrumda değil hiçbirşey.! [signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar