quatim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Oyuna yeni basladim,yani baslayacaktim.Oyunu sitesinden indirdim fakat oyuna giremiyorum.Game Guard ilgili bir sorun veriyor.Bu sorunu nasil giderebilirim? Simdiden tesekkurler,herkereze iyi oyunlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bağlanmak istediğin sunucunun sitesinde ki problem gameguard ise sitede downloadı olması lazım yada patch ettiğinde sana system adında verilen dosyanın içinde gameguard var şayet yoksa herhangi bir serverin patch ini çek game guard ı system içine at problemin büyük ihtimal hallolur[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Soylediklerin icin cok tesekkurler ama ben daha oyuna hic baslamadim,oyuzden serwerlari bilmiyorum.Sadece sitedeki game download kismini yükledim bayagida uzun surdu.Simdi bu yukleme yeterli deilmi diyorsun...Mr.Magget msn imi versem bana oradan yardimci olurmusun.([email protected]) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 aldım msn i oradan yardımcı olayım kolay gele[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar