Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 nakaratında "we only come out at nights" diyo yavaş bi parça bulana öpücük var :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucuk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: Aegean, 30 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: nakaratında "we only come out at nights" diyo yavaş bi parça bulana öpücük var :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... hadi bakalım tahmin et şarkının adı ne :) :P we only come out at night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 eminsin dimi? kazaa da aradım bulamadıda :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucuk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 albüm mellon collie şarkı 24 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 saols bi kaç aramadan sonra 2 kişide buldu hemen atladım :) smashing pumpkins rulz ya keşke dağılmasalardı, bu arada mellon collie and infinite sadness ı almayı düşünüyorum önerirmisin? ya da önerebilceğin albümleri nedir? ben de sadece 21 tane sallamasyon olarak indirdiğim mp3 var hepsini de çok beğendim[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucuk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 bütün albümleri süperdir bence .. siamese dream ide yanında öneriyim mesela mellon collie ile birlikte .. büyük ihtimalle sende olanlarda bu iki albümdendir zaten :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 hediyeyi unutmayalım ama :P :* *!mucx* :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 bullet with butterfly wings ve tonight tonight'ı da tavsiye ederim. Şahsen smahing pumpkins denince aklıma gelen ilk söz bullet with butterfly wings'in ilk sözü olan "The world is a vampire, set to drain."dir =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 onlar kaçmadı zaten gecelerce oturup alternative nation izledik haliyle gördük bi kaç parça beğendik indirdik taptık :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 o "the world is a vampire, set to drain" lafı cidden çok akılda kalıcı bir şey durduk yerde aklıma geliyore felan süfer cidden ya[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar