Leplicantt Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ArkadaşLar Oyundaki ArkadaşLarım Sitenin Açık oLduğunu söyLüyorlar. Fakat Ben Giremiyorum. HeLp Me pLease..[signature][hline]Name:Leplicant Server: Diez Clan:Mystery Np:70xxx Not:Önemli Olan LvL Değildir. Adam Gibi Adam oLmaktır ßence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DARKmysterio Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bende gıremıorum açık deıl kandırmıslar senı :P:P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DARKmysterio Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 alınmadın dımııı??? kandırmışlar lafıma cunküü bazı kısıler ters cvp werıordaaaaa....!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leplicantt Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ya yok çocukmuyuz alınıcaz ama bütün arkadaşlarım oyundan diyorlar biz giriyoruz falan diye birisi bi çözüm bulsun[signature][hline]Name:Leplicant Server: Diez Clan:Mystery Np:70xxx Not:Önemli Olan LvL Değildir. Adam Gibi Adam oLmaktır ßence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluemint Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Sen Gel bize ben açarım siteyi sana . :D[signature][hline]Bir Gün Yalan Sölüceksen Eğer Bırak Karşındaki Sana Güvendiği Kadar İnansın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar