Kreese Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Agent_47, 20 Ekim 2005 17:11 tarihinde demiş ki: internette anonymity olucna senin gibi bebelerde boyle azıo iste davion sen önce konuşmayı öğrensene her yerde bakıyorum mesajlarına bir saygısızlık bir ölçüsüzlük paticiğe yakışmıyor böyle mesajlar[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 google maps da görüntüler 3 günde bir uyduyla çekildiği için h photoshop olsaydı bu görüntü bize ulaşmadan fixlenirdi[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Kedidir, kedi ;) Bence photoshop valla. Direk Google Maps'ten mi alıntı? Adamın biri indirip, photoshoplayıp web'e salmış da olabilir...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: barbu, 20 Ekim 2005 16:40 tarihinde demiş ki: AAa ben:D yalan söleme aynuı bana benziyo:D :yapma: yalan yakışmaz sana:D[signature][hline]by_SeaGle
Sie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Sağ göz biras faul. Murat Göğebakan zannedersem kendileri.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!"
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 abicim ne isaya benzioda nede atlantisi yok efendim soyle lazer bilmemne uzay cizmis falan.. eski camel paketlerindeki iseyen adam modeline benzer bir durum.. bundada sadece surat var.[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ya tanınmış birinin yüzü diye sallasalar anlıcamda adam Hz isa diyor yaw tanıyan var sanki alala
PZero Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Absolut, 20 Ekim 2005 15:07 tarihinde demiş ki: Gandalf o. ahahah öldüm gülmekten[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 mona lisa nin mr been versionunada benzio kanca burun felam :P[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
Öne çıkan mesajlar