Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Shalke 04 [CL]

Apeiron

Öne çıkan mesajlar

Bence mac ortada daha dogrusu bireysel yeteneklere bakan bir mac alex'e karsi iyi onlem alirlarsa (adam adama) ve anelkayi ceza sahasi icinde rahat birakmazlarsa bu maci Shalke alir ama tersi bir durumda maci cevirmek icin cok kasarlar...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Objektif bakarsak ,

1- Schalke daha cok pozisyon bulabilir , fenerin savunma forvet gibi degil
2-Schalke nin savunması daha iyi (klasik alman tipi)
3-PsV karsisinda cıkılan takım Schalkeye sokmez

ama Daum tabi onu dusunmustur biseyler yapmistir

basarilar diliyoruz[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

türkiye ligini 1. bitirdiler, hem de iki sezon üst üste, pierre gibi dinozorları gönderip son 1 yılda alex'li kadrolarını anelka ve appiahla tazelediler, tesisleşme ve ekonomik yönden şimdiden bir çok avrupa takımını geride bıraktılar, artık sadece avrupada büyük klüplerle başabaş oynamayı düşünüyorlar, galibiyet bekliyoruz fenerden galibiyet bekliyoruz!

hadi bakalım...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Anelka ya çok güveniyorum ben. Umarım performans ı daha da üst düzeye çıkar ve alex in de ona eşlik etmesiyle bir hayli zor anlar yaşicaklarına inanıyorum almanların..

yenereiz inşallah.[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahçe'nin şampiyonlar ligindeki en önemli maçı kanımca, bu maçtan galibiyet ile ayrılırsak gerisi çözülür diye düşünüyorum.
çok zorlu geçiceği kesin ama gönlüm, herşeyim fenerbahcemden yana..
nefesimi tuttum maç saatini bekliyorum.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Sosyal ağlarda paylaş

Hey güzel allahım Selçuk şoparı neden ilk 11'de anlamanın mümkünatı yok?!

Off stres katsayımız gene yüksek olacak bu akşam...[signature][hline]Touch of death is never gentle...

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect; God makes no mistakes

Sosyal ağlarda paylaş

menemenci en yakın köprüden sen ve selçuk el ele atlayın lütfen(ümit ozat'ı da yanınıza alabilirsiniz)..

Ya kardeşim insaf yani selçuk'un takıma hiçbir +'sı yok.. Pasları yerini tutmuyor, gereksiz çalımlara giriyor, yeterli pres yapmıyor ve en önemlisi BECEREMEMESİNE RAĞMEN UZAKTAN ŞUT ÇEKİYOR.. Bi insan bu kadar mı kıt olur atamıyorsun işte uzaktan girmiyor kardeşim..

Bi yabancı takımla olan maçta uzaktan şutu defansa çarpıp girmişti.. O maçtan beri uzaktan taça ve auta güzel göndermeler yapıyor adam.. Yeter artık..[signature][hline]Touch of death is never gentle...

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect; God makes no mistakes

[Bu mesaj Slat tarafından 19 Ekim 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ewet inşallah fenerbahçemiz maçı yener.. eger bi aksilik olmazssa birazdan maça gitcem su satmaya ..:D bu arada nmaçı izlicem tabi..:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...