Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Shalke 04 [CL]

Apeiron

Öne çıkan mesajlar

said:
SeaGle, 20 Ekim 2005 20:03 tarihinde demiş ki:
said:
Jedi, 20 Ekim 2005 20:00 tarihinde demiş ki:
herkesin alex'i yok ki.
tabi camur atarlar.

yeter be yeter!!

ALEX NE ZAMAN ADAM OLDU DA KAŞIKÇI ELMASI GİBİ DEĞERLİ BE ALEX AMERİCAN CUP u ZOR KALDIRIRKEN ONDAN DAHA UFAK VE TECRUBESİZ (ADINI UNUTTUM ZATEN BENİM SÖZÜM DEİL BİRİ SÖLEMİŞTİ)DÜNYA KUPASINI KALDIRDI OK?

ALEX HAYATINDA BÜLENT KORKMAZ GİBİ Bİ FEDAKARLIK YAPIPDA KIRIK KOLLA KUPA KALDIRMIŞ MI?

OK B@B PLS LTF TSK[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spastik_Serce, 19 Ekim 2005 15:00 tarihinde demiş ki:
almanya ligini 2. bitirdiler. ailton gibi dinazorları gönderip , sağlam transferler yaptılar. galibiyet bekliyoruz şalke den galibiyet bekliyoruz.

said:
Spastik_Serce, 19 Ekim 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
şalke yenilmez.

fener de geçen sene sparta yı yendiğinde böyle bir hava oluşmuştu yine. sonuç yine hüsran olur bence :lol: volkan diyorya rüştü abimi örnek alıyorum diye :D

said:
Spastik_Serce, 20 Ekim 2005 12:34 tarihinde demiş ki:
BJK kazanır inşallah.

Bu tip seyler gordukce cok guluyorum
Kazazedelerin dayanismasi gibi birsey
hehe ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

Yüklenmeyin Alex'e bu kadar bence FB ne zaman yenilse fix adamlar eleştiri alıyo böyle yetenekli adamların sakin kafayla oynaması lazım malum Brezilyalılar da bizim gibi duygusal adamlar hassas oluyorlar biraz bir GS'li olarak lütfen Alex'e destek verin lazım bir adam çünkü FB'ye[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SeaGle, 20 Ekim 2005 20:03 tarihinde demiş ki:

yeter be yeter!!

ALEX NE ZAMAN ADAM OLDU DA KAŞIKÇI ELMASI GİBİ DEĞERLİ BE ALEX AMERİCAN CUP u ZOR KALDIRIRKEN ONDAN DAHA UFAK VE TECRUBESİZ (ADINI UNUTTUM ZATEN BENİM SÖZÜM DEİL BİRİ SÖLEMİŞTİ)DÜNYA KUPASINI KALDIRDI OK?

ALEX HAYATINDA BÜLENT KORKMAZ GİBİ Bİ FEDAKARLIK YAPIPDA KIRIK KOLLA KUPA KALDIRMIŞ MI?

geçen sene feneri şampiyon yaptı oda yetmedi CL de en çok gol atan we asist yapan 2. futbolcu şuan yetmezmi?
alex in kolu kırıldıda maça çıkmadımı? haret bişeysin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...