jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: enema, 19 Ekim 2005 23:51 tarihinde demiş ki: said: jazzyjam, 19 Ekim 2005 23:40 tarihinde demiş ki: Bu bal bi GSde var bi Schalke'de zaten. Almanya'da yeriz bunları. çok ii tecrübe oluyor bu sene. farkli mac izledin galiba? fener puan aldigina sevinmeli bu oyunla. 70-80. dakka arasi top kontrol oranlari %64 schalke %36fenerdi, bal demeyin bence. bide hamite numara yapiyor diyenler volkanin yaptiklarinida unutmasin. adamların pozisyonu yok. sadece dolandılar orda. konsantrasyon eksikliğinden yedik golleri. bizim 4 pozisyonumuz net. hücumda daha yetenekliğiz. orda yeriz bunları..[signature][hline]tea for two and two for tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 önder dışında tüm takım el ele tutuşup sahanın ortasına kakasını yaptı serkan balcı sağ bek, ümit özat sol bek oynarken çok zor işimiz bakalım dier maçta alex olmasan iyi oynarsak bassın gitsin alex real madrid'e heahfsdhdfh[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım... ...ayrıca tükürdüğümü de yaladım gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Jedi, 19 Ekim 2005 23:52 tarihinde demiş ki: @Slat; yedek kulübesinde defansif özelliğimizi artıracak bitek servet var.Onu koysa adam ne zamandır maç oynamıyor saha da ağır.onu sokup volkan gibi hata yapmasını mı bekleyecektik? Emin ol ümit özattan daha yararlı olurdu.. En azından ayı gibi olmasına rağmen koşuyor adam.. Top geçerse adam geçirmiyor.. Amaaaa ümit beyfendi bazen koşmaya tenezzül ediyor, ama faul yapmamak için ellerini havaya kaldırıp adamı geçiriyor..[signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Eamer, 19 Ekim 2005 23:54 tarihinde demiş ki: topu ilerde tutar oyun kurarsan kalene gelmez "hadi oyunu ilerde kuralım!" demeyle olmuyor =) karşı takım tam saha pres yapıyorsa barcelonalılar bile "oyunu ilerde kuralım cocuklar" diyemez =)[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ümit'in yerine Martin Petrov'u almak lazım :)[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) [Bu mesaj Jedi tarafından 19 Ekim 2005 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ziya şengül ne güzel söyledi "kaleci hataları we nobrenin kaçırdığı goller yüzünden bu maçın faturası dauma kesilmemeli diyo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 adamlar sizi hapsetti sahaniza resmen hucumda biraz becerikli olsalar farka giderdi bu mac. yunanistanin kapali oyunuyla ayni degil schalkenin oyunu. benim fikrimce fener 4puanda kalir bu grupta[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Yalnız geçen sene ve bu senedeki toplam 9 maçta çok fazla şey öğrendik. Aynen yola devam. Bu işler zırt diye olmuyor.[signature][hline]tea for two and two for tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ziya sengule katılmamak elde degil. ama ona birde umit ozatı eklemeli.futbolculuktan nasibini almamıs insan.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: enema, 19 Ekim 2005 23:59 tarihinde demiş ki: adamlar sizi hapsetti sahaniza resmen hucumda biraz becerikli olsalar farka giderdi bu mac. yunanistanin kapali oyunuyla ayni degil schalkenin oyunu. benim fikrimce fener 4puanda kalir bu grupta olur öyle arada. CL bu :)[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: enema, 19 Ekim 2005 23:59 tarihinde demiş ki: adamlar sizi hapsetti sahaniza resmen hucumda biraz becerikli olsalar farka giderdi bu mac. yunanistanin kapali oyunuyla ayni degil schalkenin oyunu. benim fikrimce fener 4puanda kalir bu grupta burda zaten yunanistani shalkeyle karsilastirmiyo, sadece yunanistem avrupa şampiyonlunu %40 topa sahip olarak aldı dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Kim ne derse desin top FB yi seviyor arkadas keske yenselerdi ulke puani fln ben yenmelerini isterdim ama olmadi ama haketmedilerde kazanmayi. OYnayan taraf karsi takimda ilk gol disinda diger goller gercekten karambol goller oldu. Schalke balik diyen arkadasta adamlar cok guzel top oynadi tek baslar hareketli forvetin bosalttigi alana derinlemesine paslar fln seyri guzel bir mac oldu. Volkan in hatasindan mac gitseydi cok uzulurdum cunku volkan duygusal bir adam toplayamazdi kendini kolay kolay birde profesyonelligini kanitladi bana gore rustu olsaydi orda tekmeyi vurmustu herife kirmizi+penaltidan zaten muhtemelen 2-3 olurdu macta orda biterdi. Son birsey soylemek istiyorum sanirim bu macta daha iyi anladik. Alex Anelka sadece turkiyede var evet bu adamlar Turkiyede yeter ama avrupada yetmiyor. Bugun nerdeydi alex nerdeydi anelka? Bu beraberlik ile fb isi zora soktu deplasmandaki 2 mactanda 3er puan almazsa bana gore gruptan cikamaz..[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ümit Özatı tesis çıkışı tartaklama aktivitesi falan mı yapsak.. Başka türlü yatışmaz bu sinir yoksa..[signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 heh ben ilerde oyun kuralım dememişim oyun kuralım.Topu mümkün olduğunca ilerde tutalım demişim.Geride de ilerde de oyun kuralım.BArcelonalı adamlar önce oyun kuralım bam güm vurmayalım derler heralde.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ızdırap veren maçlar serisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: gellidus, 20 Ekim 2005 00:02 tarihinde demiş ki: Bugun nerdeydi alex nerdeydi anelka? abi sen alex'in nobreye arapasını falan görmedin heralde? mutfağa su içmeye falanmı gittin naaptın? ha bi ara pasıyla olsaydı diceksiniz :) bende derim deco napıyo, juninho napıyo..[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: gellidus, 20 Ekim 2005 00:02 tarihinde demiş ki: Volkan in hatasindan mac gitseydi cok uzulurdum cunku volkan duygusal bir adam toplayamazdi kendini kolay kolay birde profesyonelligini kanitladi bana gore rustu olsaydi orda tekmeyi vurmustu herife kirmizi+penaltidan zaten muhtemelen 2-3 olurdu macta orda biterdi. tekme atmaya calisti ama onuda beceremedi hehe:)[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 volkan orda tekme vursa penaltı diil o top dışarıda bu bir. ikincisi mantıklı bi hareket olurdu yedek kaleci rüştü sonuçta cok kötü olmazdı fener için.. ama cok üzüldüm volkana ve atılan gole çok sevindim sadece volkan için sevindim yoksa umrumda bile diil fenerbahçe kendi evinde kendi seyircisi önünde schalke tarafından ezildi bugun.. kimse cıkıpta itiraz etmesin gercekten cok kötü bi fenerbahce vardı ve adamlar yıktılar resmen.. şanslı olsalar mac hakikaten cok farklı bi skorla bitebilirdi.. ha birde iyi bi kalecileri olsa.. ben anlam veremedim o kalecinin yediği gollere.. nobreden yediği golde sen nası bi futbolcusun adam bizi geçmiş itiraz konusunda ofsayt diye maçı bıraktı adam.. appiahin golünde bi adım geride dursa çıkarıcağı topu jeneriklik bi gole çevirdi adam.. amacı televizyonlarda görünmek fln olmalı.. volkanın ki aptallık diildi.. volkan türkiye nin en iyi kalecisi.. yazık olurdu maç o şekilde 3-2 bitseydi.. yazık olurdu.. schalke cok önemli bi puan aldı. kendi evinde fener böyle oynarsa schalke o maçı alır.. alex de yok duran toplarda bitti.. fenerin önümüzdeki maçta işi cok zor..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Chitzkoi ağzına acı biber sürecek biri şimdi. terbiyesiz herif.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 terbiyesiz[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 neyse.. [Bu mesaj Slat tarafından 20 Ekim 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Üzülerek şunu söylüyorum .. Bence bu sene Rüştü kaleyi en azından avrupa maçlarında devralsın[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Harbiden onlarin kalecisi ne kotu kaleciydi ya :) Bu arada allahin verdigi seyle dalga gecilmez ama macin ortasinda yikildim. Umit Ozat in dip cizgiden girip orta yapar gibi yapip sut cektigi pozisyonda babamin lafi. -Serefsiz sut ceker gibi orta yapiyor.Zaten bir gozu anyaya bir gozu konyaya bakiyor kaleci sasirdi tabi dedi ben yikildim gulmekten ahah[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 aurelio kesin kırmızı kart görücekti.. tuncay topu biraz olsun ileri taşıyabildi en azından... said: Zegna, 19 Ekim 2005 23:54 tarihinde demiş ki: nobrenin yerine tuncay girmeli aurelioda oyunda kalmaliydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bir hatada değişmemeli kaleci, bence volkan kalmalı adam tecrübe kazanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar