oper Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 önceden direk welcome diyerek açılıyordu. şimdi ise bilgisayarda kayıtlı tek kullanıcı hesabı olmasına rağmen welcome yerine "mehmet" şu kadar okunmayan ileti var.. şeklindeki ekran geliyor.. eskisi gibi direk açılmasını nasıl sağlayabilirim..?? aradım böyle bişe bulamadım.. :([signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Kullanıcı hesaplarına gir denetim masasından ordan sil bütün kullanıcıları sonra yeniden başlat düzelir.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ya zaten bi tane var.. sorundan önce de aynı hesap vardı.. birben bire değişti...[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 msn yükledikten sonra bu hesabı windowsla ilişkilendir gibi bişey demişsin ondam olmuş[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hayır hayır yine hayır.. :) onceden ilişkiliydi..[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 .net frameworks'u kurduysan onu sil.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bence senin bilgisayar kapanmıyo bekleme moduna geçio.... bende bekleme modunu sık kullanıyorum ordan biliyorum.. bekleme modundan çıktıında o dediğin açılış ekranı gelir normal açıp kapattığında gelmez[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar