Fukara Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 goLd pre üesi oLsaydın banLanmazdın bi çok kospçu biLinmesine rağmen banLanmadı goLd pre oLduu için... ayrıca savaşta biLe kosp kuLLanan Zmay adLı humanın(diez) kesin türktür çiçççek bööcccek[signature][hline]Scream Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 6xxxx nation : karus server : dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: zzz, 20 Ekim 2005 18:16 tarihinde demiş ki: inş açılmaz aminnnn hepinizi banlasınlar bütün macro kosp skill bug hepinizi server rahatlasın ... +1 derim başka biş demem ![signature][hline]BEYAZ PATİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Graveyard, 20 Ekim 2005 19:34 tarihinde demiş ki: ne gördüğünü tahmin edebiliyorum ben senin..anlaşılıosun yani. Buna montofonluk diosan sen..nese Ama suç sende deil... haksız insan görmedim ben formlarda zaten. ben o anlamda solemedim bana ne anlamında soledim boleler yuzunden turkler dışlanıo[signature][hline]45+ healer verenin yanaklarından opcem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Fukara, 20 Ekim 2005 20:12 tarihinde demiş ki: goLd pre üesi oLsaydın banLanmazdın bi çok kospçu biLinmesine rağmen banLanmadı goLd pre oLduu için... alakası yok gold pre olmakla onun kullandığı normal trial(deneme) olan kosp premium üyelerinki ap ayrı ztn onları banlamaya çalışırlarsa bu adamlar nerden para kazancak? ;)[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 45k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 aa evet ya zmaya çiçek böcek demeyi unuttum [signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez[Bu mesaj vktk tarafından 20 Ekim 2005 22:50 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj vktk tarafından 20 Ekim 2005 22:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ben sana dememiştim onu New. Burdaki ... sen değilsin öle anlaşıldıysa kusra bakma o kendini bilio bide resim sakat:)[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Graveyard, 20 Ekim 2005 19:34 tarihinde demiş ki: ne gördüğünü tahmin edebiliyorum ben senin..anlaşılıosun yani. Buna montofonluk diosan sen..nese Ama suç sende deil... haksız insan görmedim ben formlarda zaten. önyargılarından kurtuldugun zaman haber et tartışırız ama ... larla söyleyeceklerini saklayabilicek kadar korkak ve tartışmaktan aciz birisi oldugun sürece fazla vaktimi çalmasanda olur. [signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 20 Ekim 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 evet insanları aşşalamakla yada senin öle zannettiğin postlarınla harcadığın zamanını çaldığım için pardon.. Evet korkağım ben senin gibi ulu orta sövmüyorum. SÖVEMEDİĞİM İÇİN ACİZ VE KORKAĞIM..[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ee dogruya , dogru denir.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 21 Ekim 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar