Hardter Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 arkadaslar anti virus programı arıorum hıc anlamam böle seylerden bana yardımcı olursanız sevınırım makınayı kastırmayacak uoda 2 3 clıent acabılıcem fılan yanı öle bişeyler :)[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 www.avast.com Ücretsiz home edition sürümü ve türkçe dil desteği mevcut. Fena değil. edit : ben bilgisayarla gelen lisanslı bitdefender'ı kullanıyorum. o da baya hoş. sorunsuz fln.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu [Bu mesaj Zopik tarafından 19 Ekim 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 karışık deil demi?[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yok gayet basit.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 arkadasım bana kesın bısey söle şimdi sen avast kullandınmı güzel diorsun ama bitdefender kullanıorsun :)[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kaspersky kullan.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Hardter, 19 Ekim 2005 01:36 tarihinde demiş ki: arkadasım bana kesın bısey söle şimdi sen avast kullandınmı güzel diorsun ama bitdefender kullanıorsun :) Normalde avast kullanıordum ama elime lisanslı ve pro bir sürüm geçince denemek istedim ve memnun kaldım. Avast daha kötü bu daha iyi diye birşey yok yani. Her ikiside sürekli güncellenen ve başarılı programlar.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Aramis, 19 Ekim 2005 01:49 tarihinde demiş ki: kaspersky kullan. şuan onu kullanıordum bı ark onerdı kötü[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 nod32 veya antivir bi sorunlarini gormedim.tavsiye ederim.[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 şu tablo karar vermende yardımcı olur sanırım :) Kaspersky Antivirüs Personal Pro + Zone Alarm Pro kullanıyorum. 14 aydır format atmadım.virüs yüzü görmedim.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 şuraya http://forum.paticik.com/view.php?id=144454 bi de şuraya bak http://forum.paticik.com/view.php?id=145730[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 avastı yukledımde ınternet sayfası acmak ıstedıgımde script blocker fılan cıkıor onları nasıl kapıyacagım?[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 norton al, kur, basin agrimaz.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kurdum abi güzel gelmedı bana sımıd avastı kurdum işte ama blocker fılan bişeyler cıktı anlamadım nasıl kapatabılırım[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 dedim sana norton u kur diye.. nesini sevmedin ki? koruyo mu koruyo... virus giriyo mu? hayir. guvende misin? evet. daha ne? sessiz sedasiz calismasi rahatsiz ettiyse bilemem...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: riglous, 19 Ekim 2005 06:39 tarihinde demiş ki: dedim sana norton u kur diye.. nesini sevmedin ki? koruyo mu koruyo... virus giriyo mu? hayir. guvende misin? evet. daha ne? sessiz sedasiz calismasi rahatsiz ettiyse bilemem... adam kızmış :)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 lol son 1 haftadir sittin tane kaspersky temizledim laptop'lardan. artik saymayi biraktim. hepsi kilitlenmis nete giremiyodu. bilmiyorum kaspersky'den mi yoksa kullananlarin mi yaptigi ters bi sey var ama ben sildikce duzeldi laptop'lar... cinnet gecirttiler resmen. ne guzel, keske insanlara o 0.40% farkin sadece iki uc rus virusu, ya da kendi yazdiklari virus oldugunu da soyleselerdi de tam olsaydi... sirf sirket amerikan diye alternatif ariyo insanlar, anliyorum ama bazen de saygi duymak lazim. Ghost gibi Partitiion Magic gibi programlar yapan bi firma; birakin ozel kullaniciyi, ozel sektorun yarisindan coguna hizmet eden bi firma sizce listede bu kadar gerilerdeyse ortada bi terslik yok mudur? bu kadar insanin tercih etmelerinin sebebi acaba sadece koyun olmak mi yoksa gercekten bildikleri bi sey var mi? customer service'inden tutun da kullanim kolayligina kadar bircok faktor var ortada ki o tabloyu hazirlayan kurum muhtemelen kaspersky'nin kendisi... tarafsiz olmalarini bekleyemezsiniz. kurun abisi, ne istiyosaniz onu kullanin, hepsi guvenlidir sonucta. birisi rus mali birisi alman, birisi amerikan iste ne farkeder. hepsi temizliyo. yeterki programiniz lisansli olsun, ureticinin hakkini vermis olun. ondan sonrasi da sizi pek ilgilendirmez zaten. baktiniz isin icinden cikilmaz hale geldi, yolla "bilgisayarci"ya duzeltsin, isi ne...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 beyler avastı kurdum ama ultımada oynayamıorum aşırı kasıor 512 ddr var ama anlam veremedım[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 F-prot öneririm herkese...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 duymamıstım nasıl bişey makınayı kastırmasın işini yapsın yeter[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ben DOS kullandığım günlerden beri makinamı F-prot'a emanet ettim. Hiç değiştirmedim. Virüs ise dert, ben CIH falan nedir bilmedim hiç mesela... Eskileri bilen varsa hatırlar Uğur Mumcu'yu, Cansu'yu, Media Crept'i, CookieMonster'ı... Hiçbiri uğramadı bana. Şu an 1.9MB yiyor hafızadan sadece. Norton'un toplam 50, 60MB'lara ulaştığı düşünülürse... Kaspersky'de sürekli Heuristic kullanmaya çalıştığı için abuk subuk dosyaları virüs sanıyor bazen, sinir bozucu...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 kasperskyede nortonada kafam gırsın f secure ada kafam gırsın bu ısı parayla yapana her fırma bal gıbı kendı vırus yayıyor onu gectım norton hem memorynın ıcıne edıyor hemde boot problemlerı cıkartıyorkı cocgu son kullanıcı beceremıyor bunu hıcbır antıvırus kullanmıyordum taakı anti vir ile tanısana kadar hem ucretsız cracktı serıaldı ugrasmıyorsun hem duzenlı guncellenıyor hemde vırusler artık eskısı gıbı akın etmıyorlar makınelere daha dogrusu .exe vıruslerı kalmadı artık olanalrıda en kıytırık antı vırus bıle bulabılıyor embesıller sadece aaa msn de exe yolladı dur acıp bakıım dıyor artıkın o yuzden antıvırus e gerek yok gerızekalı wındows guvenlık duvarı ıle adsl modemelrın cogunda olan fırewallarda zone alarmın pabucunu dama attı sonucta develt bılgısayarı dıılkı bırısı gırse bıle 3-4 kıcıkırık oyun olan makınadan ne elde edıcek mirc devrıde bıttı dakak bası nuke yememek ıcın fırewall acalım su anda sıber alemın (gazete kupuru gıbı oldu:P) en buyuk belası spywarelerdır kesınlıkle vırusten bın kat daha kotuler cunkı vırus yapan adama ego tatmınınden baska bsıey kazandırmıyor oysa spywarelerle bız farketmeden bırılerı bızım ustumuzden yıgınla para kazanıyor ve vbutun vırus yazılımcıalrıda spyware tarafına kaydı artık net ustunden trojan bıle bulastırabılıyorlar rahatlıkla gecen 0 makına kurdum salak SP2 yı yuklemeden nete gırmısım 2 saatte 134 tane spyware gırmıs makınama durumu sız hayal edın o yuzden bedava makınenın ıcıne sıcmıyan ve kalıtelı sagde bısıler arıyorsanız anti vir + ad aware dıyorum bulup bulup yakalıyorlar hatta ad aware muhakkak lazım her nete gıren bılgısayara[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ilk sayfadaki tarafsız test verileri varken ve bunu göre göre avast yüklemeye çalışan insanları gördükçe koşarak kaçasım geldi.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 nerden aldın o test verilerini?[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Jedi, 20 Ekim 2005 14:42 tarihinde demiş ki: ilk sayfadaki tarafsız test verileri varken ve bunu göre göre avast yüklemeye çalışan insanları gördükçe koşarak kaçasım geldi. NEden birisinin dayattığı teste inanılsın? Ben %100 sonuç çıksa bile F-prot'u bırakmam mesela... Makinamı zorlamaz, hafızamdan yemez, yakaladığı virüs hiç olmadı, ayrıca abuk subuk dertler çıkarmıyor başıma. Toplam boyutu da 8MB... Banane o listedeki %2 farktan?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar