Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Arkadaşlar DORO'nun ROCK REPUBLICTE sergilediği performans esnasında fotoğraf çekebilen yada ses kaydı yapabilen oldu mu? Olduysa paylaşabilir mi?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Sadece bunları bulabildim =)kaynak..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ya dream tv yayınlamıs diyorlar headlinerları? tv yayınlarını capture eden siteler falan var mı bir araştırsak?[signature][hline]Live In Flames..
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Fotoğraflar süper, sağol Mayhem. Jester senin fikrinde aklıma yatmadı değil araştırayım hemen.
Tristania Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Anılarım canlandı bende ordaydım hatta bir kez daha aşık olmuştum hihi :) VIP'de izledim ben ayrıca, çok rahattı :-)[signature][hline]By the turnstile beckons a damsel fair The face of Melinda 'neath blackened hair. [Bu mesaj Tristania tarafından 29 Temmuz 2005 06:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ha o bir tomar küfredilen insanların arasındaydın yani :P In Flames'te neysede Overkill ve Slayer da çok ağır küfür edildi viptekilere.
Tristania Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Yok ben zaten son gün VIP'e girdim :)[signature][hline]By the turnstile beckons a damsel fair The face of Melinda 'neath blackened hair.
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Jester, 29 Temmuz 2005 03:30 tarihinde demiş ki: ya dream tv yayınlamıs diyorlar headlinerları? tv yayınlarını capture eden siteler falan var mı bir araştırsak? euehueh ben kanald de suan bılıyosunuzkı stajerım ve dream tv le aynı kattayız =) conegy le gırer ızlerımde sıze veremem cunku 3 dakıkası 6 gb + kopyalamak cok zor[signature][hline]--Borgır--
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yukarda verilen adreste slayer ve overkill in de fotoları vardı onlara da bi bakın isterseniz bu arada doro konseri pek konuşulmadı forumda. benim yorumum için: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=7818735[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
irin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 nası bi hatıundur bu ya.hem bu kadar hos,hem mukemmel bi sese sahip ayrıca cok da ii beste yapıor ya...[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
requem Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Süperdi performansı Doro'nun, kendi ve sesi gibi :)
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 AHHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHHA Fotografları çeken kişi bizim edebiyat hocasının kızı ROFL[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand
octopus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Quivalen-soth, 20 Ekim 2005 19:25 tarihinde demiş ki: AHHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHHA Fotografları çeken kişi bizim edebiyat hocasının kızı ROFL gerçekten mi haha :D süper yannız :D[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Heavy metal'in kraliçesi canım ya :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Hala harika yalniz! DORO ROCKZ!![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Bana da hic bi halt yok gibi geliyor yahu. All we are, we are all x n[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Doro the queen lütfen :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Öne çıkan mesajlar