Dagger Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ömrünün her döneminde hayallerin olsun Her zaman düş kur gelecek hakkında Sevmekten vazgeç rüyalarından vazgeçme Her rüya bir gün gerçek olur Gerçek olur herşey yürekten isteyince Senin de varlığını farkeder yukarıdaki Bir gün sana da şans verir birileri Her rüya bir gün gerçek olur Rüyalarını süsleyen kadının peşinden koş Hiç birşey belli değildir gelecek hakkında Ancak rüyanda olur diyen kız bir gün derki Her rüya bir gün gerçek olur [Bu mesaj Dagger tarafından 20 Ekim 2005 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hmmmmmm... sanki bir eksik mi var?[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Biraz oynadım şöle bişi çıktı... Ömrünün her döneminde hayallerin olsun Her zaman gelecek hakkında düş kur Sevmekten vazgeç vazgeçme rüyalarından Her rüya bir gün gerçek olur Gerçek olur herşey gerçekten istersen Yukarıdaki senin de varlığını farkeder Sana da şans verir belki de bir gün Her rüya bir gün gerçek olur Peşinden koş rüyalarını süsleyen kızın Gelecek hakkında hiçbir şey belli değildir Ancak rüyanda olur diyen kız derki bir gün Her rüya bir gün gerçek olur[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar