Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSYS-2005 Ek Yerleştirme Sonuçları açıklandı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2005 ÖSYS Ek Yerleştirme sonuçları yakında açıklandı. 7 Ekim 2005 tarihinde sona eren ek yerleştirme başvuruları sonucunda yapılan yerleştirme işlemleri 18 Ekim 2005 tarihinde sona ererek sonuçlar açıklanmıştır. Başarılar dilerim arkadaşlar.

http://www.devletim.com/[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Mesaj tarihi:

Bizim ufaklık bilkenti kazanmış valla. Herhalde kimse başvurmamış. Direk 1. tercih kabul edilmiş.

[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra

Mesaj tarihi:
Bilmem anlamıyorum valla. Bizimki zaten pek ders çalışmakla alakası yok anca serserilik nası kazandı bende anlamadım valla. Adam o puanla Bilkente girdi.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Mesaj tarihi:
Özel ama Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden biri. O kadar düşük puanla almamalı. En azından bi 300-310 falan olsun be...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
said:
tellos, 18 Ekim 2005 16:28 tarihinde demiş ki:
eee yerleşebilen varmı ?

ben varım:D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.

ReDDoG a.k.a Redogski
Mesaj tarihi:
said:
Redogski, 18 Ekim 2005 19:11 tarihinde demiş ki:
izmir ekonomi

hey allam biz kafalama gıremedık mıllet ek kontenjanla sokuo kafasını[signature][hline][b]Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: [b]
[i]Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.[i]

Mesaj tarihi:
said:
Joe, 18 Ekim 2005 19:12 tarihinde demiş ki:
eyi olmuş eyi Tırabizon var mi la :D

ktü bilg. programcılığı. ama gümüşhane:),seneye trabzon inşalla,ev kiraları ne kadar trabzonda?[signature][hline]from exile...
Mesaj tarihi:
said:
Polly, 19 Ekim 2005 15:27 tarihinde demiş ki:
çok süper bi olay oldu çok sevdiğim bi ark ım açıktaydı ve benle aynı yere gelio marmaraya şimdi (=

eh bu kutlanır işte :)[signature][hline][b]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki:
hepiniz delisiniz.
  • Yeni Oluştur...