TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ALayı öle diiLmi biri kaçtımı arkasıda kaçıyor Nerde çok luk orda :D[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Warum, 19 Ekim 2005 17:04 tarihinde demiş ki: ares de..cidden bende sasirdim ama öle..orc larin durumu suan berbat.. Sen kimsin bizim hakkımızda yorum yapıyon a.q GEl sana orcların durumum berbat mı gör[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Orası KEsin %35 OrC %65 HuMaN[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenji Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ya cyber da benimde çarım var ama ıtem yok 55 lik rogue ama elinde ikitane +6 sword breker var. cyberda oynuyan arkadaşlar bana biraz yardım edermisiniz örneğin 2 tane mirage yada kukiriy hem büyük sevab işler hemde benim dua mı alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Camimi bura ?[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: TaLkative, 20 Ekim 2005 17:34 tarihinde demiş ki: said: Warum, 19 Ekim 2005 17:04 tarihinde demiş ki: ares de..cidden bende sasirdim ama öle..orc larin durumu suan berbat.. Sen kimsin bizim hakkımızda yorum yapıyon a.q GEl sana orcların durumum berbat mı gör Ben orcum heralde en üste yazdigim topici okumadan atladin konuya..orda zaten herseyi yazmisim ne demisim bak..1.en iyi player lar kesinlikle orclarda..2.cz de is pk dan cok meydan muharebesine döndü ve humanlar bizden cok fazla..orda da sole bir cümle kullanmisim noobhuman lar die..evt genelde oleler ama sayica üstünlükleri onlari güclü kiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 OnLar sürü gibi olm hepsi birbirini takip ediyor 2 atack yap arkasına baqmada kaçıyor ve command açık nova atıp town çekiyor Mageler için[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar