tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 arkadaşlar buna benzer bi konu vardı galiba ama özelliklerini vs bilen var mı fm 2006 nın fm 2005 ten ya da önceki cm lerden farkı nedir bi de kesin çıkış tarihi 21 ekim mi acaba?[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 valla be nde merakla bekliyorum bu oyunu fm2005 i oynamadım zaten 2006 yı alcam direk çıkınca tamamen yenilik olacak benim için :D...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 fm 2006 cm den daha iyidir AI olarak. Sigames in cm yi yapann beyin takımı yapmıştır. 21 KASIM a kadar merakla beklemekteyiz...[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 21 Ekim de çıkmıyor mu oyun?Kasıma mı ertelendi yoksa?[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 - Hoca yönetimle kontratı, oyuncular ve tesisler hakkınad tartışacak. - Oyunu sevenlerin çok istediği DEVRE ARASI konuşmalar. Oyuncuya yada tüm takıma ilk yarı performansları hakkında yorumunuz. Yorum sonucu moral inişi yada şahlanışı. - Genel olarakta oyuncularla bire bir psikolojik temas. - Takım ve oyuncu clışmalarında yeni ve kolay ayarlamalar. - Yardımcı hocalarınızın etkisi arttırıldı. - Basın dahada etkili. - Hakem kararları daha renkli ve etkili. Her karşılaşmada sert faul ile oynamak mümkün olmayacak. - Oyuncu pozisyonu ayarlarında devrim.Oyuncuların artık oynayacakları pozisyona ek olarak yapmayı sevdikleri hareketleri (koşmak,calım,..) de dikkate almak gerekiyor. - Antrenman ekranları değiştirilmiş ve detaylandırılmış - Oyuncu profillerine "oynadıkları pozisyon" ekranı eklenmiş. Buna göre hangi mevkide daha iyi oynadığını daha rahat görebiliyoruz. Ayrıca bazı pozisyon isimleri de değiştirilmiş. Örneğin DML -> WBL gibi. - Hakemlerin profilleri ve istatistikleri tutuluyor. Bu sayede maçlardan önce hakem sert mi, çok kart gösterir mi gibi değerlendirmeler yaparak ona göre sertliğimizi ayarlayabiliyoruz. - Maçlardan sonra futbolcular hakkında yorum yapabiliyoruz. cıkıs tarihi kasımdan 22 ekime alındı.bi terslik olmazsa cıkacak.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 21 ekimmiş çıkış tarihi pardon.ayrıca da oleeeeeeyy. be 1 ay beklicektim ya off süper oldu[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kmert Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Ben gördüm bugün oyunu bilgisayarcılarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yalan o oyunlar inanma biz geçen 1,5 ay önce fifa 2006 aldık :D[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 haftaya cumartesı bende gıdıp bakcam ınsallah cıkmıs olurda alır oynarım cok ozledım bea[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 22 ekim demisim duzeltiyorum 21 ekim olcak.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 demosunun oynamış biri olarak şöyle bir yorumda bulunucam çok gerçekçi ve bunla doğru orantılı olarak çok zor olmuş[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım... ...ayrıca tükürdüğümü de yaladım gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 oyunu 2 haftadır oynuyorum. (taa bulgaristandan aldım 1dvd) gayet zor, gerçekçi. yapay zekaya hasta oldum. athena ve manga çalması ayrı güzel. denemeye değer yine fifa =)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 it ' s football manager 2006 by sigames bi karışıklık oldu galiba[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 hmm. evet pardon. of :) gece gece uykusuzluuma verin.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 verdim[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bugünü saymazsam 2 gün kaldı.İnşallah erkenden düşer torrente.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bi de bazı arkadaşlar çok zor olacak demiş zaten fm 2005 te bile deplasmanlar oldukça zorlayıcıydı daha ilerisini düşünemiyorum bi de bişey daha var fm 2005 te nerdeyse ceza sahası yakınlarındaki her frikik %90 goldü 2006 da nasıl oynayan arkadaşlar bilgi verebilir mi acaba[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 O frikikler hataydı.Patch çıkartıp düzeltildi.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 neyse dört gözle bekliyoruz fm 2006 yı inşallah bizleri memnun eder[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Çıksa da alsam yaa, age of'u da alcam zaten. AMa fm2005'deki Juventus'uma o kadar sezondan sonra kıyamıyorum. Cafercan'ı yıldız yapmıştım. Milli takımda ilk maçında hat trick yapmıştı. Onları da ben yönetiyodum. Kıyamam ben onlara :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 fm bir yaşam biçimi ya. ben artık bi süre sonra oyuncuların gerçekte hangi takımda oynadığını unutuyodum. hatta rüyamda bi kere normal adamları 1 - 20 arası özellikleriyle görmüştüm. :D[signature][hline]Iistesem de bırakamıyorum.. ne yapayım elimde değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ben altın çağımı fm 2005 te barcelona ile yaşamıştım direk eto'o yu arsenale fabregas+15 milyon euro ya satmıştım ve yerine boca dan carlos tevezi transfer etmiştim ve abartmıyorum tevez oynadıı toplam 41 maçta 44 gole ulaşmıştı fabregas da bende yıldız oldu ama bi anlık hata raporuyla her şey silindi gitti bi daha da barcelonayı almaya kasmadım[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 geri sayım başlasın asrtık ya son 48 saat nerdeyse[signature][hline]istesem de bırakamıyorum ne yapayım elimde değil sadece saf duygularla seviyorum, ve bunun suç olmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickyoksunu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 fm 2005 e devam eden arkadaşlar varsa onlara interi önereyim.interde çok fazla adam var ve ab dışı 19-20 oyuncu takımda bulunabiliyor.iyi oyuncular çoğunlukta.ama transfer bütçesi az.iyi ve yabancı oyuncuları satıp iyi bir bütçe elde edebilirsiniz.ben 4 sene interle oynadım.kadrom; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickyoksunu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 buffon-tim wiese(önerrim(genç ama iyi)) wes brown,rio ferdinand,walter samuel, beckham,ronaldinho,lampard,alex,recoba henry,adriano,shevshenko,owen elimden çıkıp giden çok oyuncu oldu.tuncayı alıp oynatın seneye iyi fiyata satarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar