Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fm 2006 nın özellikleri

tony_montana

Öne çıkan mesajlar

valla be nde merakla bekliyorum bu oyunu fm2005 i oynamadım zaten 2006 yı alcam direk çıkınca tamamen yenilik olacak benim için :D...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

"I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive."

- Spike Spiegel -
Sosyal ağlarda paylaş

- Hoca yönetimle kontratı, oyuncular ve tesisler hakkınad tartışacak.
- Oyunu sevenlerin çok istediği DEVRE ARASI konuşmalar.
Oyuncuya yada tüm takıma ilk yarı performansları hakkında yorumunuz.
Yorum sonucu moral inişi yada şahlanışı.
- Genel olarakta oyuncularla bire bir psikolojik temas.
- Takım ve oyuncu clışmalarında yeni ve kolay ayarlamalar.
- Yardımcı hocalarınızın etkisi arttırıldı.
- Basın dahada etkili.
- Hakem kararları daha renkli ve etkili.
Her karşılaşmada sert faul ile oynamak mümkün olmayacak.
- Oyuncu pozisyonu ayarlarında devrim.Oyuncuların artık oynayacakları
pozisyona ek olarak yapmayı sevdikleri hareketleri (koşmak,calım,..)
de dikkate almak gerekiyor.
- Antrenman ekranları değiştirilmiş ve detaylandırılmış
- Oyuncu profillerine "oynadıkları pozisyon" ekranı eklenmiş. Buna göre hangi mevkide daha iyi oynadığını daha rahat görebiliyoruz. Ayrıca bazı pozisyon isimleri de değiştirilmiş. Örneğin DML -> WBL gibi.
- Hakemlerin profilleri ve istatistikleri tutuluyor. Bu sayede maçlardan önce hakem sert mi, çok kart gösterir mi gibi değerlendirmeler yaparak ona göre sertliğimizi ayarlayabiliyoruz.
- Maçlardan sonra futbolcular hakkında yorum yapabiliyoruz.

cıkıs tarihi kasımdan 22 ekime alındı.bi terslik olmazsa cıkacak.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

oyunu 2 haftadır oynuyorum. (taa bulgaristandan aldım 1dvd)

gayet zor, gerçekçi. yapay zekaya hasta oldum.

athena ve manga çalması ayrı güzel. denemeye değer yine fifa =)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
God it hurts, give a name to the pain
Our primrose path to hell is growing weed
Sosyal ağlarda paylaş

bi de bazı arkadaşlar çok zor olacak demiş zaten fm 2005 te bile deplasmanlar oldukça zorlayıcıydı daha ilerisini düşünemiyorum bi de bişey daha var fm 2005 te nerdeyse ceza sahası yakınlarındaki her frikik %90 goldü 2006 da nasıl oynayan arkadaşlar bilgi verebilir mi acaba[signature][hline]GALATASARAY

Çıksa da alsam yaa, age of'u da alcam zaten.

AMa fm2005'deki Juventus'uma o kadar sezondan sonra kıyamıyorum. Cafercan'ı yıldız yapmıştım. Milli takımda ilk maçında hat trick yapmıştı. Onları da ben yönetiyodum. Kıyamam ben onlara :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

fm bir yaşam biçimi ya. ben artık bi süre sonra oyuncuların gerçekte hangi takımda oynadığını unutuyodum.

hatta rüyamda bi kere normal adamları 1 - 20 arası özellikleriyle görmüştüm. :D[signature][hline]Iistesem de bırakamıyorum..
ne yapayım elimde değil..
Sosyal ağlarda paylaş

ben altın çağımı fm 2005 te barcelona ile yaşamıştım direk eto'o yu arsenale fabregas+15 milyon euro ya satmıştım ve yerine boca dan carlos tevezi transfer etmiştim ve abartmıyorum tevez oynadıı toplam 41 maçta 44 gole ulaşmıştı fabregas da bende yıldız oldu ama bi anlık hata raporuyla her şey silindi gitti bi daha da barcelonayı almaya kasmadım[signature][hline]GALATASARAY

• Yeni Oluştur...