Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Priest chitin shell(her parçası) +6 str küpe +9 defender of the lord priest chitin +7 (tüm parçaları) eet bu kadar:)[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 OMFG defender of the lord ve cypher P.s daha beramus ta yok sayılır :)[signature][hline]45+ healer verenin yanaklarından opcem :P [Bu mesaj New tarafından 20 Ekim 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 geçen gün sadece 1 kere oyuna girdim. millet trade atıp birşeyler bağışlıyor. bende 1goldbar oldu ilkgünden :D:D bir sürü SS aldım hellbreaker pazarda 300m :S[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 beramusta Yok sayılır ama Bu server da hiçkimsede olmıyan itemler vardır :) Bi aralar bitirilmiyen TempLe Yoktu :D[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar