DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 tamam +3 bişey demiyoruz ama bu na denir.....photoshap filan deil gerçek [spo1=iş te bu +4 elf belt ][/spo][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 E HÖH AMA ARTIK! Bana bile caps açtırttılar :hrr::hrr: 30 dex nedir yaa?? +5 rol gördüğüm gün bırakıcam oyunu zaten! Ayrıca +3 e bişe demiyoruz demişsin ya. Ben diyorum, ama pek içaçıcı şeyler diil! :|[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 artık cz ye gidilmez oldu asas ların üstümde dd olmasına rağmen 1500 vuruyolar acaba normalmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 iyide hangi akıllı onu merchant a koydu onu anlayamadım normali bile merchanta düşmez bunun hiç korkmamışmı satılacak diye....[signature][hline]Nick......: LordSevo Server...: Ares LVL.......: 55+ (Hack ten sonra oyunu bıraktım ama paticik i bırakamadım :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Tıklayamazsın ki :D baksana kaç kişi var..[signature][hline] Zuhahahahah i love priests :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Anlik bir mesele : hangi zeki üstünde 999.999.999 ile savasa gider . Bu oyunun cidden tadi cok kacti :s[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 :( evet gördüm +5 rolde gördüm +4 glass belt +10 lycaon vs vs hepsini gördüm :([signature][hline]Name : :VusLat: Level :60 Server : Beramus Specialty : Elemantal Lord Clan : m00nStaR NP : 32k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: DeatH_TR, 19 Ekim 2005 17:39 tarihinde demiş ki: :( evet gördüm +5 rolde gördüm +4 glass belt +10 lycaon vs vs hepsini gördüm :( O +5 rolun ss si falan varsa buraya koyma emi? Oyunu bırakmak için pek iyi bi zaman deil de :-)[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 gördüöm bi de +4 Rol gördüm ama SS alamadım adam merchanttı bozdu hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 iyimiş[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: DeatH_TR, 19 Ekim 2005 17:39 tarihinde demiş ki: :( evet gördüm +5 rolde gördüm +4 glass belt +10 lycaon vs vs hepsini gördüm :( beramus'da +3 takisi olmayana kiz vermiyorlarmis oyle duydum :p[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Clan: Blood Nation: Orc Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar