Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Bu cu dan sonra dancerlar napıo artık mind buff olayı yokmu merak ettim en son master dancer master swordsman vardı hehe :D[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 devler baktılar dancerlerde jediler gibi ışık falan çıkarıyo şaşalı şeyler yapıyo onları da nerflediler.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 lol hehe dancerlar manyak oldu bh/dancer lar geliyo dans ediyo hic bisi yapamiyon ölmeyi bekliyon zaten 5snde falan kesiyo full temp mdef jedileri :) bu isin sakasi artik inspiration buff yapiyorlar bu buffla %10 daha cok exp. geliyor craftda %10 ekliyor falan filan yani alinmasi gerekli bence hala sonucta %10 %10dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Alo-matik, 20 Ekim 2005 14:18 tarihinde demiş ki: devler baktılar dancerlerde jediler gibi ışık falan çıkarıyo şaşalı şeyler yapıyo onları da nerflediler. lol[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar