TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Pet magede ^ Lr ^ en Babası 175 e kadar İnt e vericen ama wairorlar bile kitliyor :D Elixer +8 şart[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: TaLkative, 20 Ekim 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Pet magede ^ Lr ^ en Babası 175 e kadar İnt e vericen ama wairorlar bile kitliyor :D Elixer +8 şart 175 ne alaka ne ise yaricak ki bi anlatsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 sen kıtlemen veya iceyle dondurman için ınt sağlam olması lzm normalde 160 ama 175 e kadar verince anlarsın[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bi zamanlar deneme sansim vardi ama simci yok cünkü gm salagi banladi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaJeste Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 light mage icin 192 int olması lazım eğer elixir +8 yoksa 192 den az olunca dondurma olasılığı azalıyo bu ice mageler icin de gecerli bazen frost nova geliyo ama yavaşlatmıyo + diez de ''sephir0t'' diye mage var full +7 complete light mage adama zaten warrior diyolar işte bu mage talos a tank olmuş ben daha videosunu izlemedim ama bu adam blood clanında ve bunun yalan olma ihtimali cok az ayrıca izlediğim bir videoda da adamlar talos u yarım dakikada kesiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar