lupin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ya pet mage oldum. lvlım daha 22 hehe :) herleyim hazır ... +7 crimson robe falan ... fakat ben crimsonmu giysem daha iyi complatemi ? bide elime elixir +8 almak istiorm ama su anda +7 im var bi fark olurmu aralarında .... bide skill olarak lr / ice mi vercem ? czde pk için 1 aya 60 olcam ..... pk iiçin lr /ice mi olmam lasım yoksa fire/lr de olurmu ?? teşekkürler şimdiden ...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: lupin, 18 Ekim 2005 21:04 tarihinde demiş ki: ya pet mage oldum. lvlım daha 22 hehe :) herleyim hazır ... +7 crimson robe falan ... fakat ben crimsonmu giysem daha iyi complatemi ? bide elime elixir +8 almak istiorm ama su anda +7 im var bi fark olurmu aralarında .... bide skill olarak lr / ice mi vercem ? czde pk için 1 aya 60 olcam ..... pk iiçin lr /ice mi olmam lasım yoksa fire/lr de olurmu ?? teşekkürler şimdiden ... TaBi complate giysen daha iyi Olur +7 ve +8 Arasinda Da Fark var Fark olmasa Hepsi nin ADina +8 veya +7 Denirdi BenCe 62 Yap En Az lr iCe ol ped maGe olmak istiyosan ..[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ped mage ? orkid ? kanamali mage ? o.O[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 sende isiloon a isildoor demiştin[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Essie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Dostum eczaneye git pauahaha:D sende çok şey istiyon demek elixir+8 üff nerene sıgdırdın la çocuk varmı bari puhahaha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: HasMez, 18 Ekim 2005 21:16 tarihinde demiş ki: sende isiloon a isildoor demiştin en azindan ortadunya ile olayi bir sekilde ucundan yakalamisim ha[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 :lol:[signature][hline]Archy Firestorm | R/N | Guild Wars Archy_Firestorm | Assassin | Knight Online Omerta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLuEMeN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Dostum eczaneye git pauahaha sende çok şey istiyon demek elixir+8 üff nerene sıgdırdın la çocuk varmı bari puhahaha EHUHEHEHEHEHE essie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 complete master olman lazım 60+ :D şimdiden unut onu paran varsa pet mage ol yoksa paper ol pet mage olursan crimson set yap paran az varsa crystal yap dahada azsa direk paper ol[signature][hline]Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Arıyor Server: Burning Legion MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: RuneLaFey, 18 Ekim 2005 21:15 tarihinde demiş ki: ped mage ? orkid ? kanamali mage ? o.O xD complate diil complete olmasın ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 40k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 lr/ice olursan pk yı unut bişe kasamazsın + bide pet mage sin ooo işin zor pk için paper ve flame/lr ... (lr stun nie ice diil demeyin ice ın hiç bi espirisi yok bence)[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 40k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: ya pet mage oldum. lvlım daha 22 hehe :) 22. levelden bayağı hazırlık yapmışsın.Elindeki malzemeleri uzun bir süre kullanamayacaksın ki complete gyebilmen için 60 olman lazım. Azmin ve isteğin körelmesin diyorum sadece. Başarılar...[signature][hline]Önce Saygı ; Gerisi Gelir..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 teşekkürler herkese ... bu arada essie dalga gecmekten baska seyler üretmeye calıs örneğin yardım gibi oke ? hadi eyw millet.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaJeste Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Valla ben light/ice mage yim. Zaten light/flame diye bi şey olmaz. Stun her zaman ilk vuruşta olmuyo o yuzden once yavaşlatcaksın sonra kacmaya calışırken dalcaksın. şunu da eklemeliyim light mage paper mageye gore daha ustun (1-1) olunca + party lerde light mage debuffer dan daha cok işe yarıyo . işin ilginc tarafı daha şimdiden o itemleri nasıl buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 lvl 22 ve bunlarımı düşünüyorsun ve mage sin bence hemen kapat mage yi warrior kas yazık olur sora pişman olursun :D[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Pet Mage yim ben cok iyide pk yapıorum ama tek başıma deil tabiki clandan ark larla +8 elixir complte felan var tam senin dedigin gibiyim işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 dupe dir :D[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: DeatH_TR, 18 Ekim 2005 22:57 tarihinde demiş ki: Pet Mage yim ben cok iyide pk yapıorum ama tek başıma deil tabiki clandan ark larla +8 elixir complte felan var tam senin dedigin gibiyim işte :) pet giyen ve elixir +8 tutan mage iyimi oluyor :D karşına saglam priest assasian warrior cıkınca kacıcak delik arıyosun :D[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Cursed gel istersen beramusta charın varsa bi kapısalım 1 vs 1? yada charı olan varsa onlada kapısırız anlatır saglam olup olmadıgımı özellikle asas ise cok daha iyi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: DeatH_TR, 18 Ekim 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Cursed gel istersen beramusta charın varsa bi kapısalım 1 vs 1? yada charı olan varsa onlada kapısırız anlatır saglam olup olmadıgımı özellikle asas ise cok daha iyi :p arkadaşım pazar alanında charımda olanlar yazıyor nekadar saglam oldugunu görebilirsin ama şimdi gelipte kapışalım dediginde seninki fazla damage mi vuruyor hangi karekterin daha iyi oldugunu bilmiyormusun veya oyunda acemimisin ?[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ne alaka şimdi ben damage manasında demedim görüosan. sen dedinki saglam asasin warior felan cıktı mı ne yapcan bende eger varsa charın asasin ya da warior gel kapışalım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ya ok de burda saglam karekterlerden bahsediyorum Herkes biliyordur lvl yüksek olmadıkdan sora yani 65+ ve saglam itemler olmadıkdan sora mage en sonda dır...[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Var itemim sen meraklanma[signature][hline]Name : :VusLat: Level :60 Server : Beramus Specialty : Elemantal Lord Clan : m00nStaR NP : 14k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaJeste Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 KE geldi ve mageler her durumda warrior ve rogue lerden daha ustun oldu anca Bp ler 1-1 te zorlar o da debuff yaparsalar. Şahsen benim 1 parca complete im var ama 840 defansım olyuo toplamda ve warrior lar ve rogue ler en az 5 asid topu atıyo sonra dalıyo bazıları da hic dalmıyo yanında duffer yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Evet benimde 901 defim var complte var 4 parca ..o yüzden diorum saten bp ler haric cok zor mageyi yıkmak (saglam tabi :)[signature][hline]Name : :VusLat: Level :60 Server : Beramus Specialty : Elemantal Lord Clan : m00nStaR NP : 32k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar