Keyzar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Dreagloth'musun ne haltsın.. istemiyorum beta meta oynamıycam ben cov, dnl var misler gibi diyen sen değilmiydin? Bende verdim beta key'ini bir başkasına...[signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Oyunu oynamıcam dedim beta yı değil, ayrıca ne biçim konuşuyosun sen bakim...[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sen git patliyacak olan dark n ligth oyna :D[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 valla patlarsada bir sürü seçenek var veya olacak, tek kaybım umutlarımın yıkılışı olur. :D[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bnide o kadar topik açtık , dreagloth doldurdu ona yanarım..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Çaktırma iyi post kastık :P Bu arada Keyzar dan bir oyun önbakışı aldım canlı olarak ve onun bilgisayarından, üs kurma-geliştirme olayı çok ilgimi çekti açıkçası her ne kadar betada kısmen daha kolay olsada kurması, oyun içinde çok zor olacağı aşikar. Birde yeni eklenen sınıflar güzel olmuş gibi, gördüğüm kadarıyla coh ile aynı hiçbirşey yok onun yerine herşey mix lenmiş durumda.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar