Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana Bi Yardım Edenzi (=

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sınır indirdiğin şeylerle ilgili. Bağlı olduğun süre nedir? Zaten adsl sınırsız, hep bağlı. ;Sadece indireceğin mp3ler, filmler falan sınırı geçmemeli. 2-3 gb'ı falan yani. Sınır neyse onu işte :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
@pogodi ve toggie:bilmem kaç kb her geçişinde 100 ytlmi ne yazıo[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.

ReDDoG a.k.a Redogski

[Bu mesaj Redogski tarafından 19 Ekim 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
toggie, 19 Ekim 2005 21:01 tarihinde demiş ki:
evet aşınca ne oluyo benim kuzen de aldı ve sınırı gecicek gibi gorunuyo adam 7/24 nette

Fatura çok gelir dikkat edin.

Ben kullandığım zamanlarda 70 mil fatura vermiştim.[signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001

Mesaj tarihi:
bende sınırlı var çok memnum 4 aydır kullanıyorum daha aştıgımı görmedim ki videolar falanda indiriyorum[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum
Mesaj tarihi:
bilgi vermeye amma aç insan varmış yaaa:D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.

ReDDoG a.k.a Redogski
Mesaj tarihi:
said:
Polly, 19 Ekim 2005 21:06 tarihinde demiş ki:

ii ya klip mlip çekmom ben..ama çok uzun süre bağlı kalıo bende bişey yapmasam bile..

Download yapmıyorsan sorun yok.
Ama dikkat et msn kullanıyorum dedin sanırım web cam'ın sürekli açıksa çok kullanıyorsan çok veri alırsın buda etkiler dw ni.[signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001

Mesaj tarihi:
senin söylediğin tarifeyle hiçbişey indirmessen bile günde 8 saat girebilirsin nete[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
  • Yeni Oluştur...