nindalf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ben gelebilirim walla hertürlü uyuzluk aktivitesinede varım ![signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bence sen oranın yetkilisiyle görüş bu olayı,sanırım gerekeni yaparlar zaten..[signature][hline]+15 Katana of Vanqushing :p E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: BabacumMostors, 19 Ekim 2005 03:52 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=150796 yukarıdaki linkte olan oalyı biraz anlattım şimdi benim amacım bana böyle muamele etmeye cesaret etmiş olan mekana olan hırsımı almak istiyorum. her masada iki şer kişi oturacağını hesaplarsak yaklaşık 30 kişi yeterli oalcaktır.. yapılacak olan şey ise masalara iki şer kişi oturup sadece birer çay söyleyip muhabbet etmek. saat 5 ile 9 arası 4 saat kadar dayanılsa yeter herhalde yapabilecek olan varsa buyursun bu yenilen herze yanlarına kâr kalmasın.. yoksa gidip mekanı kundaklayacağım o daha şenlikli olacak kundakla bence[signature][hline]by_SeaGle
whissinn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 banada benzer bı olay oldu aslında benzer deılde bende cok uyuz oldum ya antalyada yasıorum cakırbey dıye bı restorant var ıshte neyse eve sıparıs verdım 15 ytl tutuor toplamı adama 20 verdim 5 milyonum yok dönüşte getirsem olurmu dedı bende peki dedim neyse 2 gün geçti bidaha menü söledim telefondaki adama serviscinizin 5 ytl borcu var onu dusun dedım kapıya gelen adama sölememişlermi işlerinemi gelmemiş artık neyse adam bi kafa labali labalı konusması ayrı bi sinir ztn tamam ben size arkadaşı yollicam cart crt derken sınırlerım tepeme cıktı vaz geçtim siparişten bidahada sölemedim ordan yanı böle geri kafalı turizm işletmecileri var dostum o yüzden kendine dikkat ediceksin mekanda ztn mekan sahibini garson temsil eder mekanda bunu unutmayın yanı garsonu nasılsa sahibi daha beterdir. (garson sana hele beleşçilere yer yok diyorsa) ..[signature][hline]Burning Legion LVL 60 Night Elf Rogue Tomcats , Whissinn hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi..
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 babacum orda yapıcağın iş müdürünü çağırtmak olcaktı..[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ya oruç kafayla müdürü çağırmak aklıma gelmedi ki zaten mekanın sahibi ya da yöneticisi orada arkadaşlarıyla oturuyordu.. acaba mekana değilde ben direk garsona mı sataşsam böyle akşam kapatıp evine giderken biraz tartaklayıp kafasına iki sarı lira mı atsam.. yok yok toptan mekana zarar vereyim atsınlar herifi işten.. neyse bakalım şu reamazan geçsinde iyice iş yapabilecekleri bir haftasonunu bekliyorum[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar!
uraz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 her türlü atraxiona warım..benide sayın...
cenx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hangi birini düzelticeksiniz ki abi .bu dünya çürümüş hiç elleşmeyin bi gün hepsi ölecek nasıl olsa. dier dünyada sorarsınız hakkınızı :P[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
metboy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bence daha iğrenç bir yöntem bulalım. çünkü yaptıkları gerçekten terbiyesizlik olmuş. kötüleyelim, birşey yapalım. oraya gidip para verceğimize kimsenin gitmemesini sağlayalım dicem de nasıl olcak aklıma gelmedi bir türlü.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek?
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 alın 30 kişi elinize birer kilo domates, atın mekana. oturanların üstüne üstüne atın bi daha kimse gelmez o rezillikten sonra. geri kalan tomatesleri de sizi engellemye çalışan garsan beylere yedirirsiniz[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
CorteZ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Gitme kardeşim sende bir daha oraya. Gururun incinmiş tamam ama başka cafe barmı yok. Servis ücretide gayet doğal birşeydir. Ramazanda olması belki biraz örfe adete uygun değil ama yurtdışında yesende içsende servis ücreti alıyorlar. Yüzde %10 kadar. Ticarethane orası adam sandalye başı hesap yapıyor. Git parklarda bahçelerde takıl :)
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 linki okudum gercekten bole birsey olmaz.ayip etmisler ustelik yaninda kiz arkadaslarin varken bole denyo denyo konusulmaz.aslinda biz buna cekememezlik diyoruz.kendi gibi dangalak veyada dunkof karsi cinse sadece bakmakla yetindigi icin yaninda kiz arkadasiyla yada kiz arkadaslariyla gelenlere bole tepki vermesi normal diye dusunuyorum.[signature][hline]Who can explain?
CorteZ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Aramise garsonun karakteri bakımından katılıyorum. Olayı garson ve servis ücreti bakımından ayırmamız doğru olur.
fr_hOoT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 sende hemen nie çıktın dursaydın oranın müdürüne şikayet et ya da yane böle şelere bakan i yer vardır .........
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Bende varım , bir arkadaşımı alıp gelirim. [Bu mesaj dufrasne tarafından 20 Ekim 2005 15:21 tarihinde değiştirilmiştir]
zydar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 gelirim bende ne zaman?[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Öne çıkan mesajlar