Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

95-05 Model arası 10milyara kadar araba arıyorum (Ankara)

S_burti

Öne çıkan mesajlar

Hatun için 95-05 model arası, çok yıpranmamış, 10Milyarın pek üstüne çıkmayacak, mümkünse otomatik vitesli bir araba arıyorum. Bayana uygun olsun ama (Kartal felam olmaz :)) Bunu da buraya açtım ya yuh valla. Yürrü paticik kim tutar seni :)...[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality"
Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
S_burti, 19 Ekim 2005 13:33 tarihinde demiş ki:
Hatun için 95-05 model arası, çok yıpranmamış, 10Milyarın pek üstüne çıkmayacak, mümkünse otomatik vitesli bir araba arıyorum. Bayana uygun olsun ama (Kartal felam olmaz :)) Bunu da buraya açtım ya yuh valla. Yürrü paticik kim tutar seni :)...

Balik, abi senin ilacin 98 Clio, otomatiginide bulursun, veya birazdaha cikarsan ustune, mesela 12-13 milyara 99 clio da bulabilirsin.[signature][hline]Set'th Valor
-Jedi Padawan-
MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000
Rebel Captain
FrF
Sosyal ağlarda paylaş

Mümkünse otomatik vites kesinlikle otomatik vitese dönüştü :).[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality"
Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...