S_burti Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Hatun için 95-05 model arası, çok yıpranmamış, 10Milyarın pek üstüne çıkmayacak, mümkünse otomatik vitesli bir araba arıyorum. Bayana uygun olsun ama (Kartal felam olmaz :)) Bunu da buraya açtım ya yuh valla. Yürrü paticik kim tutar seni :)...[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 işte bu ya valla hll paticik :D sonunda araba alım satımıda basladı :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: S_burti, 19 Ekim 2005 13:33 tarihinde demiş ki: Hatun için 95-05 model arası, çok yıpranmamış, 10Milyarın pek üstüne çıkmayacak, mümkünse otomatik vitesli bir araba arıyorum. Bayana uygun olsun ama (Kartal felam olmaz :)) Bunu da buraya açtım ya yuh valla. Yürrü paticik kim tutar seni :)... Balik, abi senin ilacin 98 Clio, otomatiginide bulursun, veya birazdaha cikarsan ustune, mesela 12-13 milyara 99 clio da bulabilirsin.[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kator Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 99 MODEL FİESTA FUN 1400CC 16 VALF ORJİNAL DEGİSENİ OLMAYAN 73000 KM DE İLK SAHİBİNDEN SATILIK ARABA VAR. 11500 E SATACAM İSTERMİSİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 corsa bulabilirsen corsa al bence.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mümkünse otomatik vites kesinlikle otomatik vitese dönüştü :).[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar