Polly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ark lar duman ın son albümünde 3. şarkının ismini bilen var? ACİL (arıyorum şu anda)[signature][hline]Seni Kendime Sakladım Geyik Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 yanıbaşımdan B bölümünde : sadece koklayacaktım var[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 peqi çok tşkkr ederim...ayrıca o şarkıya ölüyorum tam benlik...[signature][hline]Seni Kendime Sakladım Geyik Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 evet, yanıbaşımdan. gzl şarkı ama bn sayın bayan ı daa çok seviorm:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hazır başlık acilmiş bende soriyim bari... ben parcaların isimleri track diye geçiyo.. son albumdeki parçaların isimlerini sırasıyla yazabilecek varmi???[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 peqi alttaki cevabı verenzi..ben de kirlilik yaratmayanzi (= [Bu mesaj Polly tarafından 19 Ekim 2005 16:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Albüm orjinalse ve internete bağlıysan Media Player bulur. Bulmazsa da albüm bilgisi bul tuşunu bul ve bas. :) Var öyle bişey 1) Özgürlüğün Ülkesi 2) Sayın Bayan 3) Yanıbaşımdan 4) Seni Kendime Sakladım 5) Sen Ben 6) Melek 7) En Güzel Günüm Gecem 8) Yürekten 9) Aman Aman 10) Sadece Koklayacaktım 11) Rüyanda Görsen İnanma 12) Geçmiş Olsun[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 özgürlüğün ülkesi sayın bayan yanıbaşımdan seni kendime sakladım sen ben melek en güzel günüm gecem yürekten aman aman sadece koklayacaktım rüyanda görsen inanma geçmiş olsun sırasıyla böle:) edit:Zeplin vermiş bile isimleri:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! [Bu mesaj Apeiron tarafından 19 Ekim 2005 16:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 eyvallah yardımsever paticikler..gozelerinizden opüyorum...:)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lololo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yaw ruyanda gorsen inanma da cok guzel ozellikle su bolumu cok ii sana boynumuzu egeriz sanma hakkımızı gelir alırız zorla[signature][hline]sana boynumuzu egeriz sanma hakkımızı gelir alırız zorla gosterecek yuzunuz yok ruyanda gorsen inanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 evet benim de en sevdiğim şarkısı rüyanda görsen inanma bu albümde edit// bi de yürekten (:[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. [Bu mesaj toggie tarafından 20 Ekim 2005 11:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lololo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 sewdim sandım sewildim sanıldım sonra uyandımm sonunda ben annadım aayrı kaldım ayıldım bayıldım sonra uyandım sonunda ben annadım oyle yurekten sewiorsan aklı basından atıorsan kimi önunde arıorsan once için de bulacaksın :D[signature][hline]sana boynumuzu egeriz sanma hakkımızı gelir alırız zorla gosterecek yuzunuz yok ruyanda gorsen inanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 aklım nerde, kaçırdım seninle, sorma ne halde, sorulmaz bu kimseye (:[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yürekten süper bi şarkı.. bi önceki albümdeki Ah gibi adamı uçuruyoo[signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar