KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 iLGinC bisey Az oNce Cz De Adam Bana Vuruyo fakat Adam ortalarda yok Z Yapiyorum Gelmiyo Dönüyorum Etrafima YawnlizCa Vuruyo ... Yakin Bi SaVasCi Bu .. NaSiL oldu hayret ETTiM Ardindan 1 Kisdi Daha 1 Kisi Daha :D Rüya gibi ..[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ss aldım de... Noolur ss aldım de... Bu arada HÖH :-O tepkisini vermeden de geçemiycem![signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ewet Görünmeyen adamin Neresini Ss Alayim Sadece Dmg lerini :-)[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Evet benimde başıma gelmişti Walla bende Damage veren kişinin adı yazmıodu Zaten adı yazsa damlarım kafasına :D Ama ok yedim onu biliyorum Monsters da dalmadılar ilginç ama gerçek :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 61 %93 :D Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 kimbupislik kaç k np var sende ? hep kaçma taktiği kulanıyorsunuz siz bi tane daha command açık mı :D[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 VuR Kac TaKTiGi.. :P Ben party Yapmam Hicbi ZamaN YAni HicBi ZaMan DiiL De ARada GünLüK KazaNCimi YapmissaM Giriyorum arkamda Karsimda iste etafimda 456456 Kisi Var iSe TabiKi KaCariM ... GeNelde 1vs 1 De KaCmam DeBuff yok ise MaGelerde 2 vs 1 De oluyo :D SüRekLi Kendimi Gelistiriyorum Df Attiriyorum Fr resis ti attiriyorum falan Filan .. SaDece lvl kasmiorum Düsüyorum :)[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 protonla 1 vs 1 yaptım geçen Down Proton o kadar ezikmi sence :D czde eğer lvl olsa ( H ) olurum >>> İnformer said :D[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 peki[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 93xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 proton Saglam Bi Adam Bende ArcheKinussdfgsdfg Böyle Bi Adamla 1 vs1 Yaptim Adam town yapti Herhalde potu bitti Veya Cektiler Sonra Adamla kanka olduk iyimi lol[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Aynisi benimde basima geldi. Basta lag diye dusundum ama adam görunmez kalarak vuruyordu , lupin bittigi anda görunmez oldu tekrar lupin actigimda ortaya cikti. Hatta nickini tam hatirlamiyorum ama burdan birinin orc chari oldugunu dusunuyorum ... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar