solo_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 2. el motor montu ariyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Deri mont var.. ikinci dünya savaşında amerikan hava kuvvetlerindeki pilotlarının kullandığı montlardan 1 adet.. Onlara benzeyen bir mont değil, direkt o mont..Marka model vesaire aynı.. Orjinal.. "Forever young" adlı filmde mel gibson'ın uçak pistinde felan giydiği mont..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gkhnbursa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Spool un montu var istersen resim yollarım iyi durumda msn den ulaş bana : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Deri mont icin tesekkurler hocam ama ben motor montu ariyorum. gkhnbursa, msn'e baglanamadim ama e-mail attim hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kator Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 1 ADET SARI SİYAH RENKLERDE GORETEX MOTOR MONTU VAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar