DoruK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Dün 10 dakka nete bağlı gözükmeme rağmen hiçbi web sahifesini açamadım sonra windowzu yeniden başlattım düzeldi. Bugün naptısam sabahtan beri olmadı msn e de bağlanmıyor web sayfası da açmıyor ama kardeşim uo oynayabiliyordu yine biraz önce düzeldi. yine de biçok yurtdışı web sitesini açmıyor download.com gibi fln yani yerli sitelerin de bi kısmını açmıyor bugunlerde bi tek bende mi bi sorun var yoksa genel bi saçmalık mı yine?..[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bana da oluyodu microsoft.com a msne download.com a falan bazı yabancı web sitelerine giremiodum modemin yeni firmware'i çıkmış onu yükledim düzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ben de "Acaba ADSLler minimum 512 mi oldu" diye bakmaya girdim, sabahtan beri 50kb ile download yapıyorum O_o[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar