Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bayanların karizmasını dağıtan şeyler ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
burger kingde 9125819 kız seni keserken yanındaki sevgilin aldıı bişeyi yere dökünce bişi kalmıo ortada =)[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Mesaj tarihi:
o charliize theroon sa bütün hayranlığım bitti

o herif salak[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieye
Mesaj tarihi:
said:
thug_life, 15 Ekim 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
said:
Cintonik, 15 Ekim 2005 00:09 tarihinde demiş ki:
:PPPPppPpPPPPPPPPPPpPPpdilçıkarrrr

boşsun.

ben mi ???
sen hayatında böle anlamlı topic açtın mı git ateş seni çağrıyor

muhah hakkatten boşsun t-pac gençliği...
hayatını weed sözcüğünün anlamını bilmeden t-pac şarkıları dinleyip, birbirinize nigga diyrsunuz, boşsunuz, doldur boşalt bile yapılamassınız çünkü hem boşsunuz hemde dibiniz delik....[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Mesaj tarihi:
charlize theronun elimde tamamiyle çıplak fotoğrafı varda şimdi buraya koymak olmaz,hem daha fazla hayal kırıklığı olmasın..Ama öyle değilmi her güzel kadının arkasında bi şeytanlık oluyor her zaman,olmayanıda vardır günahını almayayım.

düşündüm de bu arada,kadınların rezil oldukları durumlarda erkeklerde rezil oluyor,yani onlara has birşey değil olay sadece erkeklerin bunlara dikkat etmesinden dolaylanıyor.Sonuç olarak kadınlarında erkeklerin yaptığı her türlü pislikten haberi var,yani sonuç olarak hepimiz insanız..(kadınları korumuyorum kesinlikle bi sinerji yaratayım dedim)[signature][hline]Eski Patilerden Kim Kaldı..
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Mesaj tarihi:
karşı cinse karşı olan ilgimiz azalır abi bu tür topiclerde kilit vurulsun darbe olcak :Pp[signature][hline][b]cats rulz =)
cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu.
Mesaj tarihi:
said:
Fransuxa, 15 Ekim 2005 12:23 tarihinde demiş ki:
karşı cinse karşı olan ilgimiz azalır abi bu tür topiclerde kilit vurulsun darbe olcak :Pp

hormonal dengen yerinde olduğu sürece bişicik olmaz merak etme[signature][hline]darkening
Mesaj tarihi:
bi kadınla yemek yiosunuz, sonra kadın hapşırıo, ağzını kapatio ama kenarlardan, hem yemekler, hem de salya sümük fırlıo.. AHAHAHAHAH "al işte" diip giderim :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 15 Ekim 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
güzelliginden ve karizmasindan süphe edilen bir erkegin ,abuk bir baslik acmasindan daha iyidir; Bir bağyan'in yerle öpüsmesi.
lan ne takintili insanlarsiniz be . hatta bağyanlar büyük toletlerini de yapmazlar di mi .
bağyanlarin toletini yaptigini düsündüünüz zaman da igreniyosunuz di mi ? haağğ ?
ayy amann...
gidin de kendi kusurlariniza bi bakin önce . kusursuzsaniz sonra baslik acin ehu. ha bağyan ha erkek hepimiz insan degil miyiz hii ?
ayrica HATASIZ KUL OLMAZ DINININIII demis orhan gencebay.

*!sinirlenir, gaza gelir*
Simmdiiiii dagiliiiinnnnnn yoksa olmayan karizmanizi dagitacam ehi

merhaba sayın emaleth[signature][hline]o_O | Spoon
Mesaj tarihi:
niye olsun ki demen çok normal ama öyle napalım insanları değitiremezsinki zaten öyle bi durum la karşılaştınmı ne kadar yanlış olduğunu bilsende kendine hakim olman çok zor ki olamazsın ya gülmek ten yarılırsın , bide arkadaşınsa üstüne dalga da geçersin başka tepkilerinde olur tabi ama ne yaparsan yap o duruma düşen kişi rezil olduğunu kendi düşünür ilk yapca ğı şeylerden biride o ortam dan uzaklaşmaktır[signature][hline]Scotty Doesn't Know

Fionna says shes out shopping,
But shes under me and I'm not stopping.
Mesaj tarihi:
Şahsen vben düşünce kendi kendime yarılıorum komik düşersem ama bizim çevremizde uzatılmıyor. MEsela maç yaparken bi arkadaş basket potasının direğine kafa atmıştı koşarken gormemiş =) tepki yarılma değildi ama doğru insanlar boyle empati yapmıyor kimse[signature][hline] Loves are masturbating now..
Mesaj tarihi:
arkasından gelip geçerken *! ah be erkekmiş* demek[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 15 Ekim 2005 05:41 tarihinde demiş ki:
said:
thug_life, 15 Ekim 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
said:
Cintonik, 15 Ekim 2005 00:09 tarihinde demiş ki:
:PPPPppPpPPPPPPPPPPpPPpdilçıkarrrr

boşsun.

ben mi ???
sen hayatında böle anlamlı topic açtın mı git ateş seni çağrıyor

muhah hakkatten boşsun t-pac gençliği...
hayatını weed sözcüğünün anlamını bilmeden t-pac şarkıları dinleyip, birbirinize nigga diyrsunuz, boşsunuz, doldur boşalt bile yapılamassınız çünkü hem boşsunuz hemde dibiniz delik....

t-pac << ne
weed anlamını ne onuda bilmiyorum
nigga ne alaka
sen çoooook dolusun[signature][hline]2pac
erkek adam renkli takım tutmaz . . .
www.edepom.com * www.temizmutfak.com
  • Yeni Oluştur...