Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AOE III'ü internetten oynamak


A_Akin

Öne çıkan mesajlar

İnternetten oynamak için yapmanız gerekenler:

http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-0.9.9.9-tr2.exe

Once bunu yukleyin ve kurun. Daha sonra programa baglanın ve kendinize bir nick secin. Baglanmak icin en sol en alttaki tusa basacaksınız. Nick sectikten sonra baskasının actıgı bir servera girmek icin en alt ortadaki tusa basarak bu serverın adını ve sifresini gireceksiniz. Server adını ve sifresini o serverı acan kisi belirler. Biz server adını hep AOE.III ve sifresini 1234 yapmaya karar verdik. Dolayısıyla oynamak istediginizde bu server adını ve sifresini girerek hazırda acılmıs server var mı diye kontrol edin.

Diyelim ki server var ve girdiniz. Yapmanız gereken tek sey serverda bulunanlardan birinin oyuna girip host game demesi. Bu kisi oyun actıktan sonra digerlerinin Multiplayer/LAN'a girmesi yeterli. Bu kisinin actıgı oyunu otomatik olarak gorursunuz ve join demeniz yeterli.

Bu arada bazı bağlanan arkadaşlar sorunlar yaşayabiliyorlar. Sorunlar hakkındaki yazılar için http://www.aokclani.cjb.net adresinden Age of Empires forumuna girin ilk baştaki sabit konuda çözümleri bulabilirsiniz.

Bu aralar epey ilgi olduğundan dolayı server kolay doluyor zaten kapasitesi 16 kişilik olan bu server dolduğunda ise yeni açılacak serverın adı: AOE.III(1) olacaktır ve sayı artarak devam edecektir şifre aynı kalacaktır. Bu arada herkes kendi serverını açabiliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...