TheCrusher Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Arkadaşlar ben oyuna girmek üzereyim....siperiş ettim az önce oyunu 1 hafta iinde elimde olacak inşallah...size bikaç sorum var... 1)Orc warrior seçmeyi düşünüyorum sizce nasıl ne önerirsiniz... 2)Hangi realme girmemi önerirsiniz...türklerin çok olduğu bi server istiyorum ama latency de düşük olsa ii olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morniel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Valla bende yeniyim magtheridon da başladım[signature][hline]Stier-Morniel Retired-Ultima Online-Nbl-Locus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 arkadaşlar brz ilgi plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 orc iidir warrior da iidir türklerin çok oldugu yerlerde var ama sen hem çok insan olsun hem latency dersen zor horde diosan dunemaul u dene orda olması lazım türkler(gerçi her serverda warda yanlız türk guildi arıosan) Yada yeni açılan bi realm dene parti rahat bulursun herkes yeni olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 human aç açarsan gerisi humanoid[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Hammerheart sadece Türkleri alıyor mesela Dunemaul'da ama server özellikle akşamları dolu oluyor ve lag tavan yapıyor hazırlıklı olman lasım. Ama sabahları oynuyorsan (ki ben öyle yapıyorum) 150-200 ms arasında değişiyor latency bağlantın iyiyse.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 walla orc warrior iyi bi seçim.aç kalmassın ayni.ben daggerspine de oynuyorum.oldukça fazla türk war.sana yardımcı oluruz yani.diğer serverlarda olduğu gibi öğlen ve akşam saatleri lag tavan yapıyo.ogrimmara girmeye calısınca benim bilgisayar patlıyo mesela.tabi sen ogrimmar ı daha bilmessin :p sabahları rahat oynarsın ama.tabi ramin yeterli ise.[signature][hline]Power of Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: TheCrusher, 19 Ekim 2005 19:46 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben oyuna girmek üzereyim....siperiş ettim az önce oyunu 1 hafta iinde elimde olacak inşallah...size bikaç sorum var... 1)Orc warrior seçmeyi düşünüyorum sizce nasıl ne önerirsiniz... 2)Hangi realme girmemi önerirsiniz...türklerin çok olduğu bi server istiyorum ama latency de düşük olsa ii olur Eu ise Maghterion (adını yanlıs yazmıs olabilrim böle bişiydi) bunu öneririm türk bol sanırım yenı BL den geçişler oldu baya rahat edersin öteki türlü BL veyah sylvannas olabilir Kor'gall mıydı neydı oda güzel bu serverler türklerin akın akın ettikleri.[signature][hline]Burning Legion LVL 60 Night Elf Rogue Tomcats , Whissinn hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Magtheridon'a baslarsan cok zorlanirsin, neredeyse herkes level 60 oldugu icin grup falan bulamazsin. Orc Warrior da bya iyi bir sacim[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bi çoğu yeni alt kasıo ama yanılmıyorsam o kadar abartılcak bısı yok magh da sylvannas da güzel de artk yeni server bekle derim yada BL olabilirmi? desem bldede zorlanırsın yeni en mantıklısı sylvannas işte başla orda Orc warrior gayet güzel bi seçim ileride ube bi warrior olucagına inaniyorsan aç yani ama shaman seçme şansında var şamanlarda çok zevklidir yaniy.ah neyse işte warrior da orc dısında bence tauren ve undead de cok etkili.[signature][hline]Burning Legion LVL 60 Night Elf Rogue Tomcats , Whissinn hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ben dunemaulda oynuyorum türklerde var serverda saglam baya iyi yani güzel biye.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mag da 0 dan karakter acmak olum olur. Eger yeterince deneyimli degilsen tavsiye etmem. Su anda dunyanin en iyi serveri olarak gosteriliyor ama cok fazla hard core oyuncu var ve aha hadi iyi bir guilde gireyim diyemiyorsun. Hemen hemen herkez 60 lvl ve ekipman olarak gercekten cok ileri bircok servera gore. (Hicbir serverda us ws dahil bu kadar bol BOTWs yada SHOR gormedim) Kisaca seni cok zorlar 60 lvl olsan bile diger oyuncularla ayni duzeye erishmek. Onun yerine yeni acilan fresh serverlara gechmeni oneririm. [Bu mesaj Delidumrul tarafından 19 Ekim 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Neresimi = The Mealstrom.. Alliance aç... gel bana pm at.. ( altug)[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar