fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 zevkler renkler filan natalie de çirkim ( gibin ) ama her nekadar bırakmış olsam da bana bunlardan daha çekici geliyo[signature][hline]It's just delayed... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Olum sen sus hele fede Natalie gibi hatuna bakan birisin yani sen hiç konuşmaya hakkın bile yok. Sen git yani Şöferrrrrrrrrr şöferrrrrrrr die bağıran Kibariye'nin annesi varya onla takılasın inşallah.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 lol :-)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Davion, 18 Ekim 2005 01:46 tarihinde demiş ki: Olum sen sus hele fede Natalie gibi hatuna bakan birisin yani sen hiç konuşmaya hakkın bile yok. Sen git yani Şöferrrrrrrrrr şöferrrrrrrr die bağıran Kibariye'nin annesi varya onla takılasın inşallah. ahahah çok komiksin sen. zaten ayrıldık nataliyle fenayım senden çıkarmiyim hadi ii geceler. natalieye laf yok yine de[signature][hline]It's just delayed... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Favori sözüm "kafalar natalie'ye" dicem ayıp olcak ondan demiyorum. :D[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 deme deme o kafalar bi gün sana da gelir.. bu konu da b.k oldu yaziyim ben bida buraya[signature][hline]It's just delayed... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 neyse ama şu güzelliğe kötü demeyin lütfen.. [signature][hline]Taklacı Güvercinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Amazonda yaşıyan göğüsleri göbeğine kadar gelen yerli kadınlara benzio.[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ahah çok zevksizsin ya sen.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Belli oluo istiosan bi yukardaki resme bak angelina jolie'ye.[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 evet angelina jolie de mezar kaçkınına benziyo.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: toggie, 18 Ekim 2005 19:48 tarihinde demiş ki: evet angelina jolie de mezar kaçkınına benziyo. hay ağzını öpeyim senin ( mecaz anlamda )[signature][hline]I want but I can't give up :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Arkadaşlar bence bu hatunların hepsi güzel yani bütün dünyada delice sevilen şu bebeklere nasıl laf atıonus nesiniz siz Brad Pitt mi ya bence natalie de süper adriana da angelica da Allah a şükredelim böle güzelliklere sanki yanında gibi bakıoruz ya 70'lerde yaşasaydık hehe... işin şakası fede zaten natali yi bana kaptırdı durmam dierlerini de alırım saygılı olalım böle güzelliklere :)[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Ben bu Adriana Lima'yı güzel bulmuyorum ya... Üstüme gelmeyin :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 brad pitt erkegim benim yeahh[signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kıllarını da kesse süper olucak arkadaş benim kadar olmasa da :D[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: SeLDoM, 18 Ekim 2005 23:30 tarihinde demiş ki: işin şakası fede zaten natali yi bana kaptırdı durmam dierlerini de alırım saygılı olalım böle güzelliklere :) yok kaptırma filan seldom.. natalie yi ortalık malı yaptırmam. bunlara da saygı duymam sadece natalie ye duyarım. bunlara bakınca aldatıyomuş gibi hissediyorum kendimi.[signature][hline]Iistesem de bırakamıyorum.. ne yapayım elimde değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: fede, 18 Ekim 2005 20:16 tarihinde demiş ki: said: toggie, 18 Ekim 2005 19:48 tarihinde demiş ki: evet angelina jolie de mezar kaçkınına benziyo. hay ağzını öpeyim senin ( mecaz anlamda ) Oha fede yoksa sende cemil ipekçi'den mi giyiniosun.[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 en güzelini SeLDoM söylemiş.. saygılı olalım böle güzelliklere..[signature][hline]Taklacı Güvercinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 seldom mu söyleimiş natalie konusunda yanılmış ona dikkat çekeyim bi ben[signature][hline]istesem de bırakamıyorum ne yapayım elimde değil sadece saf duygularla seviyorum, ve bunun suç olmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ve Tanrı Kadını Yarattı!!!![signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar