Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adı yok

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yine kavga ettik.biliyorum bu kaçıncı oldu olmaması gereken.ben biliyorum.ben suçluyum ama sorun çıkarmadan da yapamıyorum. ben böyleyim demektende bıktım aslında nede olsa çünkü ben böyleyim... biliyorum gelen gideni aratırmış.. ben eskisi değilim ama yenide olmak istemiyorum açıkcası. ben sonsuz olma istiyorum. ya evet hep onunla ilkleri yaşadn haklısın. benimde ilklerim oldu. ama hiç biri seinile yaşadıklarımda güzel değildi. ben geçmişimi sildim sen benim ilkimsin.. ya evet onunla 22 ay cıktın benımde daha 2 ay olmadı farkıdayım. sana güvenmiyorum. her zaman güvenmek istedim... ama olmadı... herşeyimle senin olmak istedim ama olamadım. biz farklı dünyaların insanlarıyız.. yalan ya zıt kutuplar birbirini çekermiş.. bıktımartık şu dünyadan. bir kere denedim uzaklara gitmeyi. ama yapamadım. her zmana bir tarafım dur dedi bırakmadı.... ben artık değiştim ama hala kendimi bulamadım.. aşkımı bulduğumu düşünüyorum. ama hep kavga ediyoruz hala. zaman ya ben bunu anladım.. hersey 3 temel şeyinetreafında dönüyor.. beyin, zaman, irade....
ben bunları elde ettiğmide bir dahah yazıcam veya dahah çok yazıcam

bilmiyorum sadece boşlukta hsetigim için yazdım...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Mesaj tarihi:
Yaz.. iyki yazmak var diyorum ve devam demek istiyorum[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death....
I Am Searching My Light....
In My Darkness....
Mesaj tarihi:
keh ekh saolasın ya walla cok kotu oluyorum bazen ondna yazmak ıstıyorum bazen karsılık bulamıyorum o zamna dhaha kotu oluyorum faakt bunları atlatıcagımı ınanıyorum...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Mesaj tarihi:
Merak etme bir şekilde birçok şeyin üstesine gelinebiliyor. Benden kendimi çok zorluyorum ama geçmek zorunda.umarım sende başaracaksın
Ama ne olursa olsun yazmaktan vazgeçme[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death....
I Am Searching My Light....
In My Darkness....
Mesaj tarihi:
uzaklara gitmeyi denedim diyorsun ya ben gittim de ne oldu hep bir yerlerden kaçmak isteriz ama aynı gelenin gideni aratması gibi aslında gittiğimiz yer de aratıyor geldiğimiz yeri!
kavga etmediğimiz bir haftayı tamamlayamadık henüz biz de şu son 10 ayda ama ne farkeder çıktık bi kere bu yola baş koyduk ve geçmişi silmen yetmiyor kavgalarınızda onun da geçmişine kafayı takmaman gerek aslında yeni başlangıçlar her kavgadan sonra ama dengeyi tutturabilmek
sen de bilirsin:' aşk bir dengesizlik işi dengeye dönüşendir sevgi!'[signature][hline]Bugün dünyanın sonunun geleceğinden telaşlanmayın,Avustralya'da zaten yarın!
  • Yeni Oluştur...