death_sTRoke Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Arkadaslar master olduktan sonra her lvl de master a 1 tane verebiliyoruz.Kalanları Explorer a vermek istemiyorum. Leadership,Politics,Language ve Siege Weapon bolumlerine verebiliyormuyuz...Eger verebiliyorsak bunların ne işe yaradıgını ve nasıl kullanıldıgı hakkında yardımcı olabilirmisiniz...deneyerek hibe etmek istemiyorum .. ilginize teşekkürler
death_sTRoke Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 arkadaslar yardımcı olabilekler var mı... 2.sayfaya dusecekti hala bi cvp yok :(
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bildiğim kadarıyla o skillere hala verilemiyor çünkü ben denemiştim. Tabii yanlış hatırlamıyorsam... Oyundan 15 gün uzak kaldım aklım şaştı beah :D Neyse yinede daha sağlıklı bilgiler bulunca buraya yazarım ama ben aktif diiller diye biliyorum...[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 walla bende merak ediyorum hiç vermedim o skill lere boş yere 2 skill gitmesin die :D[signature][hline]:-O offffffffffffffffff :-O
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Şimdi küçük bi arama yaptım böyle bi topice Burial kardeşimiz şöyle bi cvp vermiş... said: BuRiAL_TR, 18 Haziran 2005 11:17 tarihinde demiş ki: O skiller aktif değiller hala.Castle siege war da işe yarıyor ..... [signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 peki madem aktif değil castle war da nasıl işimize yaricak :-P[signature][hline]:-O offffffffffffffffff :-O
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Zeki şey! :-) Anladığım kadarıyla csw de işe yaraması için konulup aktif etmeyi unuttular. Hatta o kadar unuttular ki skiller penceresinden bile kaldırmıyolar! :lol:[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D [Bu mesaj _catastrope_ tarafından 19 Ekim 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 cats ben koptum abi sagol :)[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Paticik Kızlar Klübü
Öne çıkan mesajlar