Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sphpblog ta ufak ama cok sinir bi sorun

MyDyingBride

Öne çıkan mesajlar

blog uygulamalarinin en krali gibi olan sphpblog u kuraim dedim, kurdumda.. ufak tefek sorunlari hallettim fakat.. setup i yaparken tamamen sacma salak bi sorunla karsilastim.. ne entry girebiliorum ne link ekleyebiliorum nede baska bisi sayfayi turkce tanitiosun ingilizceye donuo v.s. charsetlerde sorun var gibi geldi ama config/config.txt dosyasini bile yaratmio veya metatag.txt dosyasini bilen varmi neden yapar ? ( setupta hic bir deisiklik yapilamio, entry link girisi yapilamio site nasil acildiysa aynen kalio ama admin girisi var..)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness
Sosyal ağlarda paylaş

sorunu buldum arkadaslar ben yinede yazaim boyle bir durumla karsilasabilecek arkadaslar olsa diye.. chmod u 777 getirmek lazimmis yani hosttan herturlu iznimiz olmasi gerekior.yazma silme dosya yaratma gibi :D basit ama lanet bi sorundu cozuldu :)[signature][hline]Through purity and through light
We sing and we dance

Darkness | msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Konunun php ile ilgili olduğunu bilseydim bakardım işim doğrusu ama hiç öyleymiş gibi gelmedi bende bakmadım :)

Konu açarken başına [PHP] ya da [PHP-MySQL] şeklinde eklemeler yaparsan ilgisi alakası olanların daha çok dikkatini çekebilir belki.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

haklisin topic resmen php forum sitesine atilcak cinsten :D.ama sorunu buldum..ama bende sorun bitermi ?? bitmez. bu seferde add.php dosyasi ki bu entry ekleme dosyasi hic bir sekilde acilmio..ha error vermio ama bembeyaz bir sekilde acilio :)[signature][hline]Through purity and through light
We sing and we dance

Sosyal ağlarda paylaş

Hmm bir koşul sağlanmamış ve dolayısıylada script çalışmamış olabilir. Mesela phpbb'de bazı dosyalar tek başına çağırılamasın diye define ve defined fonksiyonları kullanılmtır. Kodlara biraz bak ya da buraya c/p et code tagı içinde bir bakayım. Uyumamış olurum hem.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

euheu accaip ya sorma.ulan bi blog kuramadim kafama s.caim.utaniorum kendimden resmen ya.. kac sene once php nuke ile deli dehset dolu dizgin engin deniz giderdik.. simdi 1 blogta takiliorum rezilim rezil :([signature][hline]Through purity and through light
We sing and we dance

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 19 Ekim 2005 05:02 tarihinde demiş ki:
ne sorunlu adamlarız biz ya..
birimiz blog kuramaz
birimize sürekli güvenlik uyarısı çıkar
salağın biriside bi disk boot erroru düzeltemez :(
Tekmele makineyi. Düzelmezse ne oliim :-p[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MyDyingBride, 19 Ekim 2005 05:04 tarihinde demiş ki:
euheu accaip ya sorma.ulan bi blog kuramadim kafama s.caim.utaniorum kendimden resmen ya.. kac sene once php nuke ile deli dehset dolu dizgin engin deniz giderdik.. simdi 1 blogta takiliorum rezilim rezil :(
phpnuke insanı aptallaştırıyor dediğimde gülmüştünüz. oh olsun :-p[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

Php 5 ortalığı darmadağan edeceğe benziyor. Genelde hala 4 ten haberdar olduğumuzu düşünecek olursak hala php 4 ü bile aşamamış, sınırlarına ulaşamamış kişiler olarak php sadece ortalığı değil bizide dağıtır. Bu açıdan bakınca aptal olmak iidir belkim :confused:[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zopik, 19 Ekim 2005 05:04 tarihinde demiş ki:
said:
Lonely, 19 Ekim 2005 05:02 tarihinde demiş ki:
ne sorunlu adamlarız biz ya..
birimiz blog kuramaz
birimize sürekli güvenlik uyarısı çıkar
salağın biriside bi disk boot erroru düzeltemez :(
Tekmele makineyi. Düzelmezse ne oliim :-p
tekmeledim..
galiba ekran kartını çatlattım :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Sosyal ağlarda paylaş

acildi hele sukur blog.. ulan son sorun cok komik ya :) kendi salakligimi anlatmadan gecemicem.. add.php dosyasi tamamen beyaz bi sayfa seklinde cikiordu ve tepede [Blocked Ads] yaziodu o yazinin yazma sebebi ise basit. maxthon kullandigimdan ileri gelen bi durum web ads blockeri kapattim :) entry add sayfasi acildi.. :) utaniim dimi kendimden :D[signature][hline]Through purity and through light
We sing and we dance

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...