Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sphpblog ta ufak ama cok sinir bi sorun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
blog uygulamalarinin en krali gibi olan sphpblog u kuraim dedim, kurdumda.. ufak tefek sorunlari hallettim fakat.. setup i yaparken tamamen sacma salak bi sorunla karsilastim.. ne entry girebiliorum ne link ekleyebiliorum nede baska bisi sayfayi turkce tanitiosun ingilizceye donuo v.s. charsetlerde sorun var gibi geldi ama config/config.txt dosyasini bile yaratmio veya metatag.txt dosyasini bilen varmi neden yapar ? ( setupta hic bir deisiklik yapilamio, entry link girisi yapilamio site nasil acildiysa aynen kalio ama admin girisi var..)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness
Mesaj tarihi:
sorunu buldum arkadaslar ben yinede yazaim boyle bir durumla karsilasabilecek arkadaslar olsa diye.. chmod u 777 getirmek lazimmis yani hosttan herturlu iznimiz olmasi gerekior.yazma silme dosya yaratma gibi :D basit ama lanet bi sorundu cozuldu :)[signature][hline]Through purity and through light
We sing and we dance

Darkness | msn : [email protected]
Mesaj tarihi:
haklisin topic resmen php forum sitesine atilcak cinsten :D.ama sorunu buldum..ama bende sorun bitermi ?? bitmez. bu seferde add.php dosyasi ki bu entry ekleme dosyasi hic bir sekilde acilmio..ha error vermio ama bembeyaz bir sekilde acilio :)[signature][hline]Through purity and through light
We sing and we dance

Mesaj tarihi:
Hmm bir koşul sağlanmamış ve dolayısıylada script çalışmamış olabilir. Mesela phpbb'de bazı dosyalar tek başına çağırılamasın diye define ve defined fonksiyonları kullanılmtır. Kodlara biraz bak ya da buraya c/p et code tagı içinde bir bakayım. Uyumamış olurum hem.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Mesaj tarihi:
euheu accaip ya sorma.ulan bi blog kuramadim kafama s.caim.utaniorum kendimden resmen ya.. kac sene once php nuke ile deli dehset dolu dizgin engin deniz giderdik.. simdi 1 blogta takiliorum rezilim rezil :([signature][hline]Through purity and through light
We sing and we dance

Mesaj tarihi:
said:
MyDyingBride, 19 Ekim 2005 05:04 tarihinde demiş ki:
euheu accaip ya sorma.ulan bi blog kuramadim kafama s.caim.utaniorum kendimden resmen ya.. kac sene once php nuke ile deli dehset dolu dizgin engin deniz giderdik.. simdi 1 blogta takiliorum rezilim rezil :(
phpnuke insanı aptallaştırıyor dediğimde gülmüştünüz. oh olsun :-p[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
Php 5 ortalığı darmadağan edeceğe benziyor. Genelde hala 4 ten haberdar olduğumuzu düşünecek olursak hala php 4 ü bile aşamamış, sınırlarına ulaşamamış kişiler olarak php sadece ortalığı değil bizide dağıtır. Bu açıdan bakınca aptal olmak iidir belkim :confused:[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
said:
Zopik, 19 Ekim 2005 05:04 tarihinde demiş ki:
said:
Lonely, 19 Ekim 2005 05:02 tarihinde demiş ki:
ne sorunlu adamlarız biz ya..
birimiz blog kuramaz
birimize sürekli güvenlik uyarısı çıkar
salağın biriside bi disk boot erroru düzeltemez :(
Tekmele makineyi. Düzelmezse ne oliim :-p
tekmeledim..
galiba ekran kartını çatlattım :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Mesaj tarihi:
acildi hele sukur blog.. ulan son sorun cok komik ya :) kendi salakligimi anlatmadan gecemicem.. add.php dosyasi tamamen beyaz bi sayfa seklinde cikiordu ve tepede [Blocked Ads] yaziodu o yazinin yazma sebebi ise basit. maxthon kullandigimdan ileri gelen bi durum web ads blockeri kapattim :) entry add sayfasi acildi.. :) utaniim dimi kendimden :D[signature][hline]Through purity and through light
We sing and we dance

• Yeni Oluştur...