Gerab Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 haftaiçi sabahları powerfm(fm100) de 6:30-10:00 arası geveze in the morning adlı bir program var o saatlerde işe/okula gidenleriniz varsa muhtemelen bilirler program güzel ama esas deyinmek istediğim programın ortasında anlatılan fıkralar. Fıkraları geveze ve bay J anlatıyor burda birkaçını yazmak isterdim ama tadı kaçabilir adamlar bunu bir sanat haline getirmiş bir fıkra bukadarmı güzel anlatılır :D benimgibi ciddi bir şahsiyeti bile otobüste millete rezil eden bu fıkraları dinlemenizi öneririm :D gerçekten ustalıkla hazırlanmış hikayeler ayrıca dinleyeniniz varsa bu fıkraları indirebilecek biryer arıyorum ama var olduğunu zannetmiyorum neyse size ii gülmeler hatta kopmalar :D bence kaçırmayın ;)
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 dikkat ederim saol sanada 12:00 da radyo şimşek 101.10 tatlı cadı öneririm[signature][hline]by_SeaGle
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Hiç sevmiyorum onu. Kompela süper o kadar bence.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Evet fıkralar da kompela da süper. Ama aklıma fıkra gelmiyo sadece Kompela'nın Pascal Nouma fenerbahceye attıgı golden sonra elini sortunun içine sokması olayından sonra "benim ufaklıgımı, beniiim ufaklığımııı, verdiler elleeereee verdiler ellereee" şeklinde söylediği bir şarkı vardı onu unutamıyorum.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Öne çıkan mesajlar