Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Evet arkadaslar diger topic fazla karisti sorularin disinda bir cok msj geldi o yüzden bu topici acma geregi duydum .. Bu topic 1 hafta boyunca (fazla soru bulabilirsem bu süre uzayabilir ..) günde 2 soru (bazen daha fazla..) olmak suretiyle güncellenecek. Cevaplari lutfen öms olarak atiniz. Ben kimlerin bildigini ve dogru cevabi buraya yazacagim. Sorulariniz varsa onlarida yollayin kimin yolladigini yazarak buraya koyacagim. Sorulara cevap verme süresi 1 gündür , 1 gün sonra cevabi yazacagim. Lütfen gereksiz mesaj atarak topici kirletmeyiniz. Soru 1) A--------------------B A noktasında bir kamyon var bu kamyonun deposu 1 varil, kasasıda 1 varil benzin alabiliyor. A noktasında toplam 100 varil benzin var. kamyon A dan B yi bir varil benzin harcıyor. Bu durumda A dan B ye benzin varili götürebilir mi? Götürürse kaç tane götürebilir ?? Soru 2) Ayfer , Burçin , Ceyhun , Demet , Emin , Emre ve Pelin adlı kişiler bugünün haftanın hangi günü olduğu konusunda tartışıyorlar. Aralarında geçen konuşma aşağıdaki gibidir : Ayfer : Yarından sonraki gün Çarşambadır. Burçin : Yanlış söylüyorsun bugün Çarşambadır. Ceyhun : İkinizde yanlış söylüyorsunuz. Yarın Çarşambadır. Demet : Saçma . Bugün ne Pazartesi , ne Salı ne de Çarşambadır. Emin : Adım gibi eminim ki dün Salıydı. Emre : Hayır , Yarın salıdır. Pelin : Tüm bildiğim dünün Cumartesi olmadığıdır. Eğer bu ifadelerden sadece bir tanesi doğru ise, bugün günlerden ne ? ------------o------------ Bugün için ekstra soru ; Ek soru -) Aşağıdaki 4 Sorunun cevaplarini bulunuz. 1.) 2. sorunun cevabı : A) B B) A C) D D) C 2.) 3. sorunun cevabi : A) C B) D C) B D) A 3.) 4. sorunun cevabi : A) D B) A C) C D) B 4.) 1. sorunun cevabi : A) D B) C C) A D) B[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 1 tane bırakabilir. günlerden çarşamba. [signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 27 Ağustos 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir]
dory Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 1 tane goturebilir benzin[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm]
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 1. sorunun cevabı 25 mi?[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Beyler ve bayanlar o kadar yazdik yukarda okuyun lütfen. Öms ile cevabinizi yollayin dogru yanlis soyleyecegim ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi [Bu mesaj Sixoms tarafından 27 Ağustos 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 1. sorunun cevabı 11 mi?[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. [Bu mesaj Mandoo tarafından 27 Ağustos 2005 21:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 muoahaha herkes yanlış yazmış.pm atın kardeşim.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mandoo 1 soru yapsın intihar ederim...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ulan utku sana bir soru..bir kadın var..ve çalan müzik kesilince ölmüş...hayde bakalım bu kadını kim ve nasıl öldürdü? (bana olay hakkında çeşitli sorular sorabilirsin ben evet veya hayır diye cevaplarım..)[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mandoo ac telefon oyle sor alalala msn falan yok mu ? Lütfen topice gereksiz mesaj atmayalim arkadaslar ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Hadi bu soruyu bilene helal olsun dicem .. 4 işlem ile çözüyorsunuz.. 5 çuval var; 1 ve 2 numaralı çuvalların toplam ağırlığı 12 kilo;2 ve 3 numara 13,5 kilo;3 ve 4 numara 11,5 kilo;4 ve 5 numara 8 kilo; 1, 3 ve 5 numara 16 kilo geliyor. Her bir çuvalın ağırlığı nedir? edit: çok zor değil çok helal demem ardından helallik sorarım ama :P[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 27 Ağustos 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Sixoms, 27 Ağustos 2005 22:12 tarihinde demiş ki: Mandoo ac telefon oyle sor alalala msn falan yok mu ? Lütfen topice gereksiz mesaj atmayalim arkadaslar .. haydaa senin sorularla ilgilenmeyince defolun gidinmi diyorsun? yürü git kardeşim ya..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 İşte bu helallik bi soru cidden.. 24 domuzumuz ve 4 ağılımız var. Bu 24 domuzu 4 ağıla öyle yerleştirin ki,avluda dolaşırken bir sonraki ağılda bulunan domuz sayısı, bir önceki ağılda bulunan domuz sayısına göre 10 rakamına daha yakın olsun.[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 martinin sorusunun cevabı: (eeheh öm atmıcam) 1. 5,5 2. 6,5 3. 7 4. 4,5 5. 3,5 edit: bu ikisi smiley oluşturmuş aralarını açtım ben de[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... [Bu mesaj Dogbert tarafından 27 Ağustos 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mandoo bu son cevabim. Her gün soru yazacagim topicin karismasini istemiyorum tamam mi ? Git ac topic naparsan yap. Yukariya yazdiklarimi oku sorunuz varsa pm atin ben sizin isminizi yazarak sorarim. Böylece her gün düzenli sekilde sorular sorulmus olur. Bosuna yazmadik yukarda o kadar ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Eferim dogbert.. güzel güzel.. ben daha çok uraşmıştım.. Ama ikinci verdiğimi de çözün bakalım.. Ben onu çözememiştim..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Mandoo, 27 Ağustos 2005 22:17 tarihinde demiş ki: said: Sixoms, 27 Ağustos 2005 22:12 tarihinde demiş ki: Mandoo ac telefon oyle sor alalala msn falan yok mu ? Lütfen topice gereksiz mesaj atmayalim arkadaslar .. haydaa senin sorularla ilgilenmeyince defolun gidinmi diyorsun? yürü git kardeşim ya.. saf saf konusma bu topie sorularla ilgileneceksen msg at yoksa... anladın sen
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 martin 2. soru 4 5 7 8[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 eğer bi hata yapmadıysam 2. soru ilkine göre çok daha kolaydı.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yalnız en sonuncusundan sonra baştaki geliyor.. böyle çözülecek.. Yuvarlak gibi düşün...[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 27 Ağustos 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hmm tamam dur bi dakka[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ya aslında böle bire bir seans pek güzel olmuyo biliomusnz?
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 3 4 5 12[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Öne çıkan mesajlar