Lagwagon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 yaw abe bizim paticik forumlarında [img].../img] seklinde yazıp resim koyma olayımız varya onu ben e-mailde nasıl yapabilirm...yane e-mailime nasıl image koyabilirm(yane maili actiginda direk resim cıkcak sekilde..) aslında ben bunu yahoogroups da post atarken yapmak istiyorum...onu bilen varsa direk daha iyi olur...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy [Bu mesaj Lagwagon tarafından 19 Ekim 2005 17:36 tarihinde değiştirilmiştir]
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hotmail'de de yahoo'da da resmi direk kopyala/yapıstır ile maili yazdıgın text ekranına yerleştirebilirsin.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
oper Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bi de arasına alıyodum sanırım.. ama unuttum..[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
Öne çıkan mesajlar